8 oktober 20

SOLO MARKETING – LIMBURG

Voor de ondernemer die het alleen doet

Als ondernemer moet je aan marketing doen. Nog veel te vaak communiceer jij ad hoc en zonder enige strategie. Hoe zorg je er voor dat de tijd en energie die jij in jouw marketing stopt het meeste resultaat oplevert? Kom te weten welke kanalen jouw klant intensief gebruikt en leer jouw boodschap zo effectief mogelijk te brengen.

Ontdek het allemaal op donderdagavond
8 oktober 2020 in Genk!

Door de corona-crisis zal ook deze workshop online aangeboden worden!  Je krijgt de link toegestuurd per e-mail.

Programma

19:40 Inspiratiesessie

Als eenmanszaak of kleine onderneming heb je beperkte tijd voor marketing. Toch is het van groot belang voor het voortbestaan en de groei van je zaak. Waar zit voor jou de ‘return on investment’? Welke kanalen en soorten communicatie zijn het meest op maat van jouw beoogde klant en hoe ga je verder te werk?
Robin Kuijpers van The Box Vlaanderen voorziet je met de nodige tips & tricks
.

 

 

 

 

 

Spreker :

 

Robin Kuijpers
Als projectcoördinator en consulent ondernemen voor The Box Vlaanderen adviseert Robin dagelijks startende ondernemers in hun communicatie.
“Er zijn oneindig veel communicatiekanalen… je kan die niet allemaal toepassen. Het is beter om te onderzoeken welke platformen voor jouw klantendemografie werken en op deze te focussen met het gepaste type content.”

Deze sessie is gericht op B2C ondernemers (je verkoopt een product of dienst aan particulieren) in het algemeen en aan B2B ondernemers (je verkoopt producten en diensten aan andere ondernemingen) die andere ondernemingen ondersteunen in hun commerciële opzet (grafisch ontwerper, boekhouder, consultant,…)

Deelnemen is niet gebonden aan het volgen van een van de trajecten of workshopreeksen van Starterslabo.  Iedereen is welkom op de inspiratieavond Solo Marketing.

 

Deelname:  € 95 (of via voucher Maak Werk van je Zaak)

 

Kies hieronder welk betaalmiddel je wenst te gebruiken en zorg tijdig voor betaling of voucher.  Je inschrijving is definitief van zodra we die ontvangen.

 

 

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo