Miguel Depuydt

Miguel Milo
Zowel indien je heerlijk wenst te genieten (Hawaïaanse massage, Zweedse massage,...), als indien je lichaam en geest wenst te trainen (‘zen & fit’) kun je bij Miguel Milo terecht.

Mijn naam is Miguel Milo Depuydt.  Ik studeerde af aan de KU Leuven als master in de lichamelijke opvoeding.  De 4 daarop volgende jaren verfijnde ik mijn vaardigheden als windsurf, snowboard en fitness instructeur zowel in België als in het buitenland.

Tijdens een werkopdracht op een Grieks eiland in 2007 raakte ik ernstig gewond.  Een helikopter vloog mij onmiddellijk naar het ziekenhuis in Rhodos.  Daarna werd ik met een doktersdispatch overgevlogen naar het universitair ziekenhuis te Gent waar ik anderhalf jaar verbleef.  Tijdens mijn meer dan 10 jaar durend herstel ben ik uitgedaagd op ieder vlak en was ik verplicht al mijn wilskracht en kennis van het menselijk lichaam aan te wenden om mijn herstel te versnellen.  Ik ben op zoek gegaan naar een levenswijze die leidt naar fysieke en geestelijke gezondheid.  Uit deze zoektocht is uiteindelijk ‘Zen en fit’ ontstaan’, die ik nog steeds iedere ochtend doe.

Dit ernstig ongeval en de intense revalidatie hebben mijn interesse in, en begrip van het menselijk potentieel verdiept en hebben mijn motivatie nog doen toenemen om bij te dragen tot de menselijke fysische en psychologische gezondheid en fitheid.   Daarom bied ik mijn ‘Zen & fit @home’ ook aan jou aan en ik hoop dat je de positieve effecten ervan zult ervaren, net als ik.

Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik ook de helende effecten van verscheidene vormen van massage en Shiatsu en ik ben mij daarin beginnen verdiepen. Indien je wenst je te laten verwennen met een heerlijke massage met warme, kwalitatieve massage olie van Sjankara, ontvang ik je graag.

Dat is wat massage je biedt. Een moment van pure ontspanning.  Een element dat perfect past in een gezonde levensstijl.  Een massage kan heel wat betekenen voor je mentale en fysieke gezondheid. Het is een natuurlijke behandeling die je helpt om evenwichtig in het leven te staan.

Je kunt bij mij genieten van een Hawaïaanse, Ayurvedische, hotstone en Milo massage, hotstone mix, head & toe, sportmassage, Shiatsu, ’30 minutes delight’, massage aan huis en duo massages.

Vriendelijke groet,

Miguel Milo

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo