Tim Van Hoof

Antimony Creatieve Therapie
Ontdek je creatieve kracht bij Antimony Creatieve Therapy. We bieden online schrijf- en meditatietrajecten die je weer helemaal op weg helpen. Laat ons praten.

Ontdek je creatieve kracht.

Voel jij je regelmatig minder in je vel?

Worstel je met onzekerheden of zingevingsvragen?

Heb je het gevoel dat je je (creatieve) potentieel niet volledig bereikt?

Of een negatief zelfbeeld waar je geen raad mee weet?

Je bent  zeker niet alleen.

De remmingen die je ervaart zorgen er misschien voor dat je minder energie hebt, vaak somber bent of zelfs last hebt van angsten. De stap zetten om hulp te zoeken is meestal groot, maar als je dit leest ben je al goed op weg! Bij Antimony gaan we  meteen aan de slag met je uitdagingen en twijfels. Dat doen we door je gedachten te ordenen en de creatieve kracht van je persoonlijkheid te (her)ontdekken. Samen werken we op een constructieve manier aan jouw drempels.

Bij Antimony draait alles rond jouw creativiteit en de (verborgen) sterkte die hierin schuilt. Raar maar waar: de aspecten die je vandaag onzeker maken kun je omvormen tot jouw bron van kracht.

Wil je ontdekken hoe?

We bieden schrijf- en meditatietrajecten die je in staat stellen om op andere manieren te kijken naar jezelf, je kwaliteiten en je moeilijkheden. Zo kun je ze ook op een nieuwe, positieve manier inzetten in je dagelijks leven. 

Wanneer je kiest voor een traject bij Antimony Creatieve Therapie, dan kies je om  te investeren in jezelf. Om je creatieve kracht los te maken, jezelf vragen te durven stellen en je weerbaar te maken voor uitdagingen op je pad. En dat alles gewoon vanaf je laptop of smartphone.

Ben je er helemaal klaar voor om je nieuwe verhaal te schrijven?

Boek via deze link  je gratis intakegesprek en dan plannen we je startmoment.

 

Ontdek je creatieve kracht!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo