Vacature Deeltijds Ondernemerscoach (Antwerpen)

Vacature Deeltijds Ondernemerscoach

Starterslabo zoekt een initiatiefrijke ondernemerscoach met veel praktisch opgedane mensenkennis en ondernemerservaring (m.n. eenmanszaken en KMO’s). Je wordt het eerste aanspreekpunt voor mensen met een ondernemersdroom, die je voortdurend wil en kan motiveren, informeren, ondersteunen en begeleiden bij het opstarten van hun eigen zaak.
Verken zeker al eens onze website www.starterslabo.be

Wat je zal doen

 • De ondernemerscoach wordt ingezet in de verschillende trajecten binnen onze werking. Je staat in voor de collectieve en individuele opvolging en begeleiding van onze pre-starters, met bijzondere aandacht voor mensen die een extra drempel tot het ondernemen ervaren, zoals werkzoekenden en personen met een migratie-achtergrond.
 • De ondernemerscoach helpt onze pre-starters met het opmaken van een financieel plan en ondernemersplan, hierbij is je eigen ervaring als ondernemer van cruciaal belang.
 • De ondernemerscoach is ook steeds actief aan het netwerken, zoekt mee naar nieuwe initiatieven om onze instroom aan kandidaten te verzekeren en om onze dienstverlening steeds up-to-date te houden.

 

Wie we graag verwelkomen

 • Een ondernemerscoach die de visie en waarden van Starterslabo onderschrijft. (https://starterslabo.be/missie-visie/)
 • We staan te popelen om jou in ons ondernemend team op te nemen, waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken. We rekenen op jouw inzicht in de diverse markten, zowel op commercieel als organisatorisch vlak. Je houdt van cijferwerk en het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van de ondernemingen van onze prestarters. Ben je anderstalig? Dat vinden wij zeker een troef!
 • Je schrikt niet terug voor wat administratieve opvolging. Je neemt je verantwoordelijkheden op binnen het team, en zorgt voor een heldere en to-the-point-communicatie met zowel collega’s, kandidaat-ondernemers en onze partners.

 

Wat je mag verwachten

 • Een deeltijdse arbeidsovereenkomst , het aantal uren in overleg te bepalen
 • Een degelijk loonpakket met extra-legale voordelen
 • Een afwisselende job in een informeel en zelfsturend team met een open-mind-cultuur, inspirerende collega’s die flexibel en zelfstandig werken, net als jij.
 • De voldoening om mensen te zien groeien naar het ondernemerschap, met vallen en opstaan, ook al bevinden zij zich niet altijd in de meest ideale omstandigheden.

 

Starterslabo Antwerpen zit in het ecologisch kantorengebouw Mundo-A in hartje Borgerhout op 15 minuten lopen van het treinstation Antwerpen Centraal. Tram en bushalte voor de deur.

Stuur je CV + motivatiebrief (incl. loonsverwachting en gewenste deeltijdsregime) naar antw@starterslabo.be ten laatste op 30 september 2021! De eerste gesprekken zullen doorgaan op dinsdag 5/10/21 en woensdag 6/10/21 in onze kantoren te Borgerhout (Turnhoutsebaan 139A, 5de verdieping – zaal spar). Indiensttreding uiterlijk begin januari 2022.

Blijf op de hoogte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo