Vacature Ondernemerscoach (Antwerpen)

STARTERSLABO ANTWERPEN ZOEKT EEN ONDERNEMERSCOACH

Een wat??

Starterslabo Antwerpen blijft groeien en zoekt daarom een initiatief nemende ondernemerscoach met veel mensenkennis en een praktische ervaring in een eenmanszaak of kmo. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor mensen met een ondernemersdroom. Tijdens de looptijd van het traject zal je hen motiveren, informeren, ondersteunen en begeleiden bij het opstarten van hun eigen zaak.
Een eerdere samenwerking met mensen uit onze doelgroep nl. jonge starters en/of nieuwkomers is een meerwaarde.

En de inhoud van deze job is??

De ondernemerscoach wordt ingezet in de verschillende trajecten binnen onze werking. Je staat in voor de collectieve en individuele opvolging en begeleiding van onze pre-starters, met bijzondere aandacht voor mensen die een extra drempel tot het ondernemen ervaren, zoals werkzoekenden, jongeren en personen met een migratie-achtergrond.
De ondernemerscoach helpt onze pre-starters met het opmaken van een financieel plan en ondernemersplan. Hierbij is je eigen ervaring als ondernemer van cruciaal belang. De ondernemerscoach is ook steeds actief aan het netwerken, zoekt mee naar nieuwe initiatieven om onze instroom aan kandidaten te verzekeren en om onze dienstverlening steeds up-to-date te houden.

Wie past er in ons team??

Een ondernemerscoach die de visie en waarden van Starterslabo onderschrijft.
We staan te popelen om jou in ons ondernemend team op te nemen, waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken. We rekenen op jouw inzicht in de diverse markten, zowel op commercieel als organisatorisch vlak.
Je houdt van cijferwerk zoals het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van de onderneming van onze pre-starters.  Je schrikt niet terug voor wat administratieve opvolging. Je neemt jouw verantwoordelijkheden op binnen het team en zorgt voor een heldere en to- the-point-communicatie met zowel collega’s, kandidaat-ondernemers en onze partners.

Wat bieden we aan?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 70% tot voltijds.
Een degelijk loonpakket met extralegale voordelen.
Een afwisselende job in een informeel en zelfsturend team met een open-mind-cultuur, inspirerende collega’s die flexibel en zelfstandig werken, net als jij.
De voldoening om mensen te zien groeien naar het ondernemerschap, met vallen en opstaan, ook al bevinden zij zich niet altijd in de meest ideale omstandigheden.

Waar gaat dit allemaal gebeuren?

In het ecologisch kantorengebouw Mundo-A in hartje Borgerhout op 15 minuten lopen van het treinstation Antwerpen Centraal. Tram en bushalte voor de deur.

Aanmelden doe je zo:

CV + motivatiebrief naar antw@starterslabo.be met tevens vermelding van je loonverwachting en werkregime.
We streven naar een spoedige indiensttreding.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo