Starterslabo in Mechelen

In juni 2019 starten we met een labo-groep in Mechelen. Naast de steun van de stad Mechelen zelf wordt dit project gesubsidieerd door de provincie Antwerpen. Het gaat om een proefproject waarbij we ons aanbod vooral willen richten op mensen met een grote afstand tot ondernemen. Leefloners, werkzoekenden, mensen met een arbeidsbeperking en nieuwkomers in België worden extra aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

Het traject duurt in totaal anderhalf jaar en zal starten met workshops in groep. Tijdens deze workshops werken we rond ondernemerscompetenties, het ondernemingsplan en de basiskennis van bedrijfsbeheer. Daarnaast is er ook individuele coaching voorzien en organiseren wij wekelijks coworking om de samenwerking tussen de kandidaten te bevorderen.

Het grote voordeel aan het labo-traject is de veilige testomgeving waarin ondernemers hun idee kunnen uitwerken en toch hun financiële steun behouden. Zo krijgt iedereen de kans om in de best mogelijke omstandigheden zijn of haar onderneming te laten groeien zonder risico’s.

Officiële start en persmoment: 1 juni

Locatie: het ondernemershuis Mechelen (https://oh.mechelen.be/)

Inschrijven en info: starterslabo@mechelen.be of 03 213 28 81

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo