Yasna Van Laere

Bloom Together - Begeleidingspraktijk Hoogbegaafdheid
Individuele begeleidingen Ondersteuning schoolse trajecten Ouderbijeenkomsten Aanbod voor kinderen Spelotheek Lezingen en voordrachten

Door de ontdekkings- en zoektocht rond hoogbegaafdheid voor mijn eigen kinderen heb ik ervaren dat er een beperkt aanbod is rond dit thema. Als zoekende ouder vond ik het moeilijk om passende, praktische en onderbouwde informatie te vinden voor mijn concrete vragen. Bij Bloom Together combineer ik mijn eigen ervaringen met mijn opgebouwde professionele vaardigheden (bachelor in orthopedagogie en bachelor in het sociaal werk) en voegde ik er de nodige opleidingen en bijscholingen aan toe rond hoogbegaafdheid en (groei)mindset.

Het uitgangspunt van mijn begeleidingspraktijk zijn de praktische vragen, onzekerheden en de nood aan herkenning bij ouders. Ik bied handvatten, advies en (h)erkenning via individuele begeleidingen en ouderbijeenkomsten. Dit met als doel ouders te ondersteunen, versterken in hun rol en te verbinden met elkaar. Ik hoop dat ouders hierdoor krachtiger komen te staan en concrete tips en tricks kunnen meenemen van andere ervaringsdeskundigen om op die manier minder het gevoel te hebben er alleen voor te staan.

Op termijn zal er ook een aanbod voor kinderen uitgewerkt worden en zal er ook een spelotheek aan de praktijk gekoppeld worden die voor iedereen toegankelijk is.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo