Adele Ramanauskaite

Natuuurlijk
Als natuur kapster en barbier zorg ik dat je haar en/ of baard niet alleen mooi verzorgd is, maar ook gezond! Dat doe ik met alleen natuurlijke en biologische producten!

Gezicht is wat je als eerste ziet en mooi gezond haar of verzorgd baard doet men nog meer stralen. Ik ben graag die persoon die mensen daarmee helpt! Ik ben een natuur kapster en barbier en ik werk alleen met natuurlijke, biologische, milieu- en diervriendelijke producten en plantenkleuringen. Ja, haar kleuren kan ook gezond zijn!

Bij mij voel je je direct thuis, je kan je lekker ontspannen en laten verwennen. In een natuurlijk ingerichte salon voel je direct alsof je in een stuk natuur zit en je wordt direct zen. Dat is ook de bedoeling, omdat je in goede handen zit. Tevredenheid van de klant is het aller belangrijkste voor mij. Als perfectionist werk ik hard om dit te bereiken en de klant met een grote glimlach naar huis laten vertrekken.

Het concept van mijn kapsalon is back to basics en blijven recycleren en alles zo natuurlijk mogelijk. Alles in mijn kapsalon is gerecycleerd: van zelfgemaakte meubels van paletten tot spullen die aanwezig zijn.. ook veel planten en een kleine boeken bib in de wachtruimte waar je iets kan lezen en een boek of strip zelfs meenemen of een andere in plaats brengen. Er komen regelmatig afgevoerde boeken of strips van de bibliotheek die bij mij een tweede leven krijgen.

Vrouwen kunnen zich laten verwennen met een heerlijke plantenkleuring, dat niet alleen kleurt, maar ook verzorgd, maakt haar sterker en glanzend. Het veranderd het structuur van je haar niet zoals bij chemische verf, en maakt je haar dus niet kapot. Plantenkleuring is 100% natuurlijk en afkomstig van zongedrogde planten en bloemen. Het is veilig te gebruiken door iedereen, zelfs chemotherapie patienten, tijdens zwangerschap of mensen met allergieën!

Als barbier vind ik ook belangrijk dat mannen hun haar en baard ook goed verzorgd zijn. Veel mannen vergeten hun baard te voeden, waardoor je droge huid krijgt onder je baard en harde ruwe haren. Door baard regelmatig te voeden met natuurlijke oliën krijg je een zachte gezonde baard en gehydrateerde huid. Baard wordt ook makkelijker om in model te brengen.

Je kan ook de mild reinigende shampoo’s en conditioners van Hairborist bij mij kopen en later met een korting laten hervullen! Zo bespaar je op je portemonee, maar ook goed voor het milieu! De shampoos zijn zonder agressieve detergenten. Geniet van een zeer zachte waskracht dankzij de plantaardige aminozuren, suiker of wasnoten, waardoor de natuurlijke hydratatie behouden blijft. Alle shampoo’s hebben ook een optimale pH-waarde voor de huid en zijn dus uitermate respectvol voor je hoofdhuid. En een natuurlijke conditioner kan de schubben van het haar sluiten zonder deze te verstikken. Zo kan je haar blijven ademen en krijgt het z’n natuurlijke soepelheid terug. Bovendien zal de conditioner je haar intens hydrateren zonder het te verzwaren, wat opnieuw de bevorderlijk is voor de staat van je haarvezel.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo