Annelies Thuwis

Dragonfly Designs
Op en top Belgische eco-label kleding, met een toffe quote of een inspirerend woord, te kiezen uit vast aanbod. Van start tot levering zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk!

Hoi!
Ik ben Annelies van Dragonfly Designs. Ik stel je graag voor aan mezelf en mijn onderneming.

Ik ben een zotte doos, een grote Disney nerd, mama van een tiener dochter *help* en ja ook achter iedere sterke vrouw staat een sterke man, dus daar ben ik dan mee getrouwd, mijn man Johan. ๐Ÿ™‚

Samen waren we al een tijdje aan het broeden op een idee zodat ik mijn eigen baas kon worden… Ik heb een chronische ziekte en dat maakte het steeds moeilijker en moeilijker om ten volle te kunnen functioneren binnen een bedrijf, vooral als er geen plaats kon gegeven worden aan mijzelf als persoon en dus ook mijn rugzakje.
Tijdens een slapeloze nacht begonnen mijn man en ik ideetjes op te schrijven. Zo werd het stilaan meer en meer concreet. Spannend!

Mijn leven werd in 2018 helaas nogmaals zwaar overhoop gehaald toen mijn pluspapa plots stierf.
Op de dag van zijn begrafenis zat ik buiten op een bankje om even alleen te zijn. Er kwam uit het niets een prachtige libelle op mij af gevlogen. Ze cirkelde rond mijn hoofd en landde op het bankje waar ik zat. Even later vloog ze weer weg, vloog even rond de plek waar straks de urne zou inkomen en even plots als ze verscheen, verdween ze ook weer.
Sindsdien zie ik overal op de gekste plaatsen libellen. Echte maar ook getekende versies of foto’s.
ik moet er dan geen tekening meer bij maken dat de libelle, of Dragonfly zoals dat dan zo mooi in het Engels heet, symbool staat voor mijn pluspapa en zijn ‘ach, alles komt wel weer goed’.

Daarom gaf ik mijn webshop de naam Dragonfly Designs en dit is waar wij voor staan:

Coole T-shirts, hoodies en sweaters, een op en top Belgisch eco-label kledingmerk, bedrukt met een toffe quote of een inspirerend woord naar keuze uit mijn aanbod. Daarmee willen we graag een lach op het gezicht van zowel de drager als de toevallige voorbijganger toveren. Het leven is al serieus genoeg en het is veel te kort om gebukt te leven onder stress, zorgen en verdriet.
We zorgen ervoor dat alles van start tot levering zo milieuvriendelijk mogelijk verloopt! Zero waste, geen plastic, duurzaamheid, en met een hart voor jouw mentale en fysieke gezondheid en die van onze planeet!

Zie ik daar al een glimlachje verschijnen? Alright! ๐Ÿ™‚

Tot gauw dan, op www.dragonflydesigns.be!

Liefs,

Annelies

Life is too short for regrets! Happiness is a mood, positivity is a mindset!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo