Arjan De Ruyck

Freelance Journalist bij Wij Draaien
Audiovisueel productiehuis

Via Starterslabo heb ik een eigen productiehuis opgericht waarmee ik aan de slag ga met het draaien van aftermovies en promovideo’s voor startende ondernemers en zelfstandigen, diverse soorten van evenementen en particulieren met een bijzondere wens.

Ik laat me daarnaast ook inschakelen als freelance journalist op de redacties van productiehuizen en reclamebureau’s rond human interest. Mijn ervaring ligt in het maken van programma’s voor televisie bij de VRT (Iedereen Beroemd), Geronimo (Het Gezin, Helden van Hier) en Bonka Circus (Fanatico, Play Sports).

Ik streef altijd naar kwaliteit en betaalbaarheid. De meerwaarde voor de klant ligt in de onderlinge samenwerking en het overleg tijdens het productieproces. Ik heb als jonge starter veel respect voor startende ondernemers en daarom de ambitie om met hun verhalen aan de slag te gaan voor een budgetvriendelijke prijs.

Samen gaan we er alles aan doen om die ambitie naar de buitenwereld te durven uitstralen in een mooi en duidelijk audiovisueel verhaal.

Neem gerust even contact op mocht je het een spannend idee vinden om je eigen verhaal, project of onderneming samen naar een nog hoger niveau te tillen in de toekomst!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo