Astrid Chamberland

naam KO
Dromerige en kleurrijke illustraties, animaties en foto’s voor startende ondernemers. HSP- en Creatieve Coaching voor hooggevoelige vrouwen met speelse en creatieve oefeningen.

Hoi, ik ben Astrid.

Ik ben ervan overtuigd dat in het leven alles met elkaar in verbinding staat. Zo kan ik het creatieve werk niet doen zonder intuïtief en verbindend mentorschap.

Ik kan jou helpen op twee manieren:

Kleurrijke en dromerige kunstenares

Als beeldend kunstenares verzorg ik beelden voor startende ondernemers. Denk daarbij aan volgende diensten:

Grafisch ontwerp zoals logo’s, illustraties, boekcovers, kaartjes.

Motion Design en Stop-Motion animaties zodat je beelden in beweging komen.

Fotografie bij startende ondernemers tijdens het werk en achter de schermen.

Met mijn creatieve achtergrond in Animatiefilm en de Specifieke Lerarenopleiding in de Beeldende en Audiovisuele Kunsten, creëer ik graag esthetische beelden. Ik vind het belangrijk om jouw unieke energie uit te stralen.

HSP en creatieve coach

Momenteel bied ik individuele sessies aan particulieren. Je kan kiezen voor een HSP of een creatieve coaching. Thema’s zoals HSP, veerkracht, zelfvertrouwen, zingeving, het creatieve proces en intuïtie komen allemaal samen om jou te ondersteunen.

Tijdens individuele coaching sessies stel ik mezelf op als klankbord waarbij we met een speelse oefening gaan voelen waar het nu vastloopt in het lichaam.

 

Als HSP coach verbind ik (hoog)gevoelige vrouwen met hun gave. Hooggevoeligheid kan je inzetten als een zachte kracht, zolang je weet hoe je die kan gebruiken. Met aandacht voor rustgevende en ontprikkelende oefeningen, reik ik tools aan zodat je je hooggevoeligheid als superkracht kan inzetten.

Als creatieve coach help ik jou opnieuw te verbinden met hun creativiteit zodat je weer met plezier je leven kan oppakken en vormgeven zoals jij dat verlangt.

Deze sessies gaan momenteel door via Zoom call. Woon jij in Zemst of Mechelen? Dan kunnen we bij droog weer samen op wandelcoaching gaan.

Stuur me een berichtje voor een gratis intake van een halfuurtje.

 

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo