Ayla Verschueren

MOOB
puppycoaching + grafisch ontwerp + illustratie

Heey, ik ben Ayla. Jouw persoonlijke puppycoach én de grafisch ontwerper die jouw logo, kaartje, illustratie of website vormgeeft!
Wat ik het liefste doe is mensen en hun hond begeleiden om een (h)echt team te worden door die relatie te versterken. Mijn allergrootste doel is om elke pup een prachtige start te geven!

Snuffel maar eens rond, want bij MOOB kan je terecht voor zowel een puppycursus om je pup een spetterende start in het leven te geven, workshops die honden van elke leeftijd mentaal én fysiek stimuleren en uitnodigend grafisch ontwerp op maat.

Puppycoaching

Van vrolijke puppy tot trouwe kameraad, daar helpt MOOB je bij, op jouw tempo en met een individueel plan. Uniek bij MOOB zijn de geïllustreerde trainingsfiches die zorgen voor een heldere handleiding van alle oefeningen zodat je nooit de weg kwijt geraakt en alle tijd kan spenderen aan de ontwikkeling van je pup en de oefeningen.

Welke dromen heb je voor jouw pup? Zou je graag (competitie) sport beoefenen of denk je aan een ideale gezinshond waarmee je overal kan komen? Tijdens een gratis startsessie zetten we die dromen om in haalbare doelen aan de hand van oefeningen die je ook tussen de lessen door thuis kan oefenen. We creëren een solide basis door elke les even terug te blikken en uitdagingen te bespreken en vervolgens bouwen we daarop verder.

Grafisch ontwerp & illustratie

Met MOOBdesign ontwerp ik hartverwarmende en karaktervolle ontwerpen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar illustraties, grafisch ontwerp of webdesign om hun visie vorm te geven. Snuffel zeker eens rond op de website tussen de kaartontwerpen, logo’s, illustraties en marketing materialen. Grinnik gerust om de schattige vosjes of verdwaal even in de wereld van vrolijk kwispelende staarten. En als je denkt: “Dát wil ik ook!”, neem dan contact op en we bespreken de opties om jouw idee om te toveren tot een uniek ontwerp.

Four paws, two feet, one team!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo