Claire Van Trimpont

Het Connectief
Het Connectief maakt verbinding! Via ondersteuning in inclusieve communicatie voor jouw bedrijf. En voor jou als persoon via verbindende ontmoetingen voor lotgenoten.

Verbinden, connectie maken tussen mensen op een inclusieve en creatieve manier, is de missie van Het Connectief. Zowel in jouw professionele werkcontext als in jouw vrije tijd kan je bij Het Connectief terecht:

 • Coaching, advies en ondersteuning voor eeninclusief communicatiebeleid
  Wil ook jij met je bedrijf of organisatie meer mensen aanspreken en je klantenbereik verhogen? Met Het Connectief coach en ondersteun ik jou of jouw team om  meer inclusie en diversiteit te laten weerspiegelen in je marketing en beeldvorming. Samen gaan we op zoek naar de juiste communicatiestrategie op maat van jouw organisatie. We verbreden het publiek dat zich in jou herkent door inclusief te werken, vrij van stereotypen. 
  Want als je beeldvorming een weerspiegeling is van de maatschappij, bereik je veel meer mensen dan wanneer je  vanuit vaste stereotypen vertrekt.
 • Verbindende ontmoetingen voor lotgenoten en gelijkgestemden
  Nood aan verbinding? Het Connectief organiseert ontmoetingen waar je met gelijkgestemden en lotgenoten samenkomt rond een mijlpaal of intense gebeurtenis uit jouw leven. Samen beleven we een warme bijeenkomst vol literatuur, muziek, gesprekken en rituelen. We bereiden iets lekkers en genieten van  een gedeelde ervaring en van het zelfgemaakte hapje.
  Voor mensen met een hart voor literatuur die graag connectie aangaan met gelijkgestemden. De meeste sessies vinden plaats in Gent, maar je kan ze ook boeken bij jou thuis of op locatie.
Inclusieve communicatie & Verbindende ontmoetingen

Blijf op de hoogte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo