Decommere Kathleen

Massagehuisje Verbinding
Mijn Massagehuisje Verbinding staat symbool voor wat ik vrouwen wil meegeven die bij mijn komen genieten van een intuïtieve massage.

Waarom mijn passie voor massages?

Het krijgen van massages bracht bij mij zo een positief proces in gang, er ontstond een stilte in mij die ik niet voor mogelijk hield. Ik ging meer en meer voor een vervuld en authentieker leven, verlangens kwamen naar de oppervlakte, blokkades ruimden zich op en nieuwe energie begon te stromen.

Ik ontdekte dat massages krijgen niet alleen ontspanning was, maar zoveel meer. Het blijft doorwerken, het helpt je mee in het bereiken van je levensvreugde en energie. Dat heeft er mij toe gebracht dat ik een wens had, namelijk dat wat ik zelf heb mogen ervaren dat ik dit heel graag wilde doorgeven.

Vandaar dat ik koos voor het volgen van een opleiding beroepsbekwaamheidsmasseur. Ik voelde ja dat is het, dat hoort bij mij, bij wie ik werkelijk ben dat is mijn passie.

Doordat meditatie mij helpt naar mijn intuïtie te luisteren is het ene het andere opgevolgd. Ik ben tot mijn eigen grootste verbazing na een sluiting op mijn werk van meer dan 20 jaar kinderverzorgster in het traject van starterslabo gestart, een kans die ik heb gekregen waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik ben steeds door de hele goeie ondersteuning van het starterslaboteam dichter bij mezelf gekomen en mag jullie nu met een warm hart vertellen dat ik de grote stap heb gezet. En het jaar 2020 vol enthousiasme er volledig voor ga met mijn Massagehuisje Verbinding.

Veel liefs en zachts Kathleen

Een plek waar lichaam en geest elkaar ontmoeten

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo