Els Gys

Harmonia-coaching
Stress, lichamelijke ongemakken, struikelblokken worden door individuele coaching via kinesiologie en N.L.P. of creatieve sessies, klankhealing en natuurwandelingen aangepakt.

Na mijn kleuterleidsteropleiding verdiepte ik me in Naturopathie, een reis die me leidde langs anatomie, pathologie en alternatieve geneeswijzen zoals voetreflexologie, bachbloesems, etherische oliën, Touch for Health (energie-optimalisatie via spiertesten), Edukinesiologie (leren door beweging) en healthkinesiologie (identificeren van allergieën en voedingsintoleranties). Het gebruik van spiertesten als indicator voor blokkades sprak me bijzonder aan, omdat het lichaam zelf aangeeft wat het op dat moment nodig heeft.

De oprichting van vzw De Kleine Herderstas bood me een platform om mijn kennis van natuurlijke geneeswijzen te delen. Stille wandelingen, percussie improvisatie-avonden en verjaardagsfeestjes in ‘de heksenschool’ werden instrumenten om mensen te verbinden met de natuur en vooral met zichzelf.

Ondanks mijn initiële aarzeling om mijn coachingdromen vorm te geven, hebben anderen me aangemoedigd omwille van mijn rijke ervaringen. Nu sta ik klaar om jou te begeleiden op je pad naar zelfverbinding en het realiseren van je dromen, zowel in groepssessies als individuele trajecten. Laten we samen de reis naar innerlijke rust en vervulling aangaan.

 

Praktijk voor inzicht, verbinding en innerlijke rust.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo