Emma Organizing Coach

Organizing Coach Emma
Mijn naam is Emma en ik ben de Professional Organizer van Limburg. Ik coach en begeleid mensen bij het aanbrengen van structuur in hun leven op een duurzame manier.

Als professional Organizer doorbijten wij samen de giftige appel en zorgen we ervoor dat jouw droomkasteel weer zichtbaar wordt en ook blijft.
Bij mij kan je terecht voor het organizeren van je woning – geheel of gedeeltelijk. Maar ook wanneer je gaat verhuizen van je kasteel naar een appartement/rusthuis; met veel plezier kom ik alles samen met jou inpakken. Dient het kasteel leeg gemaakt te worden bij een verhuis (naar het buitenland) of zelfs een overlijden? Wens je hier ondersteuning in of zie je het helemaal niet zitten? Schakel mij gerust in!

Ben je zaakvoerder en wens je ondersteuning bij je administratie? Of weet je niet meer wat er nu wel of niet bijgehouden moet worden in het archief? Contacteer mij zeker!

Wens je, als multinational, personeel (tijdelijk) aan te trekken uit het buitenland en heb je wel een woning ter beschikking maar de tijd niet om deze helemaal instapklaar te maken? Geen enkel probleem! Ook dit neem ik voor jou onder handen.

Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie. We plannen een intake gesprek in waar ik bij je langskom. Hier laat jij me zien wat je wenst aan te pakken en ik maakt een planning op. Wanneer jij hiermee akkoord gaat vliegen we er in!

Tot snel!
Emma

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo