Floortje Clerix

Copy to Flow
Yoga-instructeur en tekstcorrector. Volg me op het yogapad voor meer flow in je leven en bezorg me je teksten voor copy die foutloos vloeit.

Tekstcorrectie

Is het nu ernaartoe, ernaar toe of er naar toe? Is het nu re-integratie of reïntegratie? Beide of beiden? Gebaat zijn bij of gebaat zijn met?

Geen held in spelling en grammatica? Je schrijft wel graag, maar -dt, vervoegingen, samenstellingen of de juiste leestekens gebruiken vind je ingewikkeld? Ik heb van jongsaf aan een talenknobbel, maar weet dat correct schrijven in het Nederlands niet voor iedereen gemakkelijk is. Of misschien gaat het je wel goed af en denk je dat je je tekst wel foutloos hebt afgewerkt. Dan nog kunnen er typfoutjes in geslopen zijn die je zelf niet meer opmerkt. Jij niet, maar je klant wel …

 

Als ondernemer is het dus een goed idee om je zelfgeschreven teksten door mij te laten nalezen. Ik kijk je tekst na op onder andere spelling, grammatica, ontbrekende woorden, hoofdletters, leestekens en spaties … en het juiste gebruik van een woord als ‘re-integratie’. Haperen de zinnen nog? Dan suggereer ik aanpassingen op woord- of zinsniveau, die de tekst duidelijker en vloeiender maken. Het resultaat is een juist geschreven, vlot geheel. Zo blijven de ogen van je klant niet hangen op de fouten, maar op de unieke boodschap die jij als ondernemer wil overbrengen.

Je kan bij me terecht voor het corrigeren van je website, blogs, e-mails, socialmediacontent, e-books, flyers, papers …

 

Yoga

Ik ben daarnaast actief als yogadocente. Ik startte met yoga in 2014, maar ben me er pas echt op gaan toeleggen toen ik een paar jaar later naar Zuidoost-Azië verhuisde. In januari 2022 rondde ik een opleiding tot yoga-instructeur af. Sinds ik yoga heb ontdekt ervaar ik meer flow in mijn leven. Ik ben me meer bewust van mijn lichaam en geest en in mijn rol als teacher wil ik je tonen hoe jij dat ook kan zijn. Kom zeker eens proberen tijdens mijn groepslessen!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo