Freek Lauwers

KO
Pats! Boem! Knal! Kent u deze copywriter al?

Hallo!

Ik presenteer u graag mijn pen. Mét bijhorende copywritingmunitie uiteraard. Want woorden die je als kogels om de oren fluiten, zinnen die raak schieten, teksten die inslaan als een bom, dat is waar ik als copywriter voor ga.

Maar misschien heeft u het meer voor de omfloerste woorden van een diplomaat of de lieflijke verzen van een dichter? Het ligt allemaal binnen mijn mogelijkheden. Het belangrijkste is dat copy doet wat het moet doen: de lezer overtuigen.

Dus: een nieuwsbrief die over de tongen rolt? Een publireportage die klanten over de streep trekt? Een pandoering van een persbericht? Een folder maar niet zomaar holderdebolder? Een scherpe slogan met een gevatte baseline? Teksten voor het web die lezen als een sneltrein? Geen uitdaging zo groot dat ik ze niet wil aangaan. Want schrijven is wat ik doe. Wat ik graag doe. Waar ik goed in ben.

U kan bij mij terecht voor copywriting, vertalingen (Engels & Frans), redactiewerk, blogartikels… Geīnteresseerd? Contacteer me gerust voor een vrijblijvende kop koffie. Zodat we kunnen kijken of het klikt.

Hopelijk tot binnenkort!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo