Gitta Weytjens

Herborista femina
Herborista femina Van vrouwenklacht naar vrouwenkracht. Natuurlijke gezondheid voor de intieme vrouwenschoot.

Herborista femina

Van vrouwenklacht naar vrouwenkracht.

Natuurlijke gezondheid voor de intieme vrouwenschoot.

Je kent het als vrouw vast wel, van die vervelende, typische vrouwenklachten ‘daar beneden’. Het kriebelt, het brandt, het geurt, het kleurt, het schuurt op een onaangename manier. Of je ervaart je maandelijkse cyclus als een zware last en door de hevige krampen kan je niet functioneren. Je hebt last van PMS en verandert elke maand weer een furie. Of de menopauze is in zicht, je herkent jezelf niet meer, je hoofd is wazig, ’s nachts word je zwetend wakker en je libido staat in de ijskast.

Blijf er niet mee zitten. Praat erover.

Vaak denken we ‘het hoort er nu eenmaal bij als vrouw’, maar dat hoeft zo niet te zijn.

Neem de gezondheid van je vrouwelijk bekken in eigen handen en ontdek hoe kruiden en/of vulva stoombaden je klachten kunnen verlichten zodat jij je vrouwenkracht en -pracht ten volle kan beleven.

In HERBORISTA FEMINA weef ik mijn passie voor natuurlijke gezondheid van de vrouwenschoot, de heilzame werking van kruiden, het cyclische bewustzijn en de verbinding met de natuur samen.

Ik bied persoonlijke consults en workshops aan rond zelfzorg voor de vrouwenschoot, in alle fases van het leven, van menarche (eerste menstruatie) tot postmenopauze. Met ondersteuning van kruiden en vulva stoombaden herstellen we de delicate balans in jouw intieme zone.

Verder kan je bij mij terecht voor workshops beweging, creativiteit en beleving:

  • Nia-dans
  • Lachyoga
  • Vedic art
  • Natuurbeleving

Wees welkom.

 

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo