Starterslabo

Griet Boucique

Atelier Sablé
Artisanaal gebak zonder franjes, met kwalitatieve ingrediënten, meestal niet al te zoet maar wel vol smaak.

Vegan en glutenvrij dessert zonder moeite

Wat doe je als je een feest organiseert en er een vegan en enkele mensen met voedselintoleranties op je gastenlijst staan? Wil je ook hen laten genieten van het dessert? Iets echt lekker waar ze enthousiast over vertellen aan hun vrienden en waar ook “alleseters” van genieten?

Dan kan je rekenen op Atelier Sablé. Het atelier wordt gerund door Griet, een groene fijnproever met een hart voor inclusie. Net daarom is al het gebak vegan, glutenvrij en met veel lokaal seizoensfruit. Ik steek veel tijd in het ontwikkelen van allergievriendelijke recepten waarvan je niet proeft dat ze zonder bepaalde klassieke ingrediënten zijn. Het mooiste compliment is wanneer mensen beginnen te discussiëren of het wel echt zo is omdat ze het zo lekker vinden; en vervolgens verbaasd nog een hap nemen.

Op termijn staan er ook workshops op de planning waar zowel de doorwinterde vegans als de “ik weet niet zo goed waar te beginnen”-hobbykoks aan hun trekken zullen komen. Tot snel!

Allergievriendelijk gebak op het ritme van de seizoenen.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.