Hilde Theunis

De Ommezwaai
Jouw begeleider bij stress en burn-out/bore-out

De Ommezwaai begeleidt mensen met stress en/of een burn-out/bore-out. De begeleiding is een traject op maat en bestaat o.a. uit COACHING volgens het ACCESS-model. We gaan werken rond thema’s als acceptatie, je conditie, je slaapgewoonten, hoe nee leren zeggen, … Ook bekijken we je terugkeer naar de arbeidsmarkt (bij dezelfde of een andere werkgever) en trachten we een terugval te voorkomen.
Daarnaast integreren we ook NATUURCOACHING in het traject. De natuurcoaching verloopt volgens de Bloei-methode©. We volgen de cyclische veranderingen van de natuur en passen deze toe op onszelf. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat een verblijf in de natuur ervoor zorgt dat je stresshormonen verlagen, je bloeddruk daalt, je concentratievermogen stijgt, je immuunsysteem verbetert en nog zoveel meer.

Naast coaching kan je bij de Ommezwaai ook terecht voor TRE® (Tension Releasing Exercises of spanningsontlandende oefeningen), een lichaamsgerichte therapie, ontwikkeld in Amerika, die in België nog in de kinderschoenen staat maar wel in volle ontwikkeling is. Aan de hand van een aantal eenvoudige oefeningen leer je de stress (en trauma’s) uit je lijf te trillen met een betere nachtrust, minder stress, minder piekeren, minder rug-, nek- en schouderklachten, … tot gevolg.

Maar ook wanneer je gewoon zin hebt in me-time, een deugddoende massage kan je bij de Ommezwaai terecht voor een RAINDROP TECHNIQUE®-massage. Deze zachte massage met 7 etherische oliën en 2 blends van hoge kwaliteit heeft zijn nut reeds bewezen bij o.a. energietekort, chronische en acute fysieke problemen, stressproblemen, slaapmoeilijkheden, spijsverteringsproblemen,… Zeker de moeite waard om jezelf of anderen cadeau te doen.

Tot binnenkort?

Hilde

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo