Ilse Van den Broeck

Schmink-Up
Allerlei hulp met make-up!

Schmink-Up is het geesteskindje van Ilse Van den Broeck. Ilse is een voormalige gedreven wiskundelerares.

Toen ze in 2018 door ziekte genoodzaakt werd het lesgeven te stoppen, zocht ze nieuwe interesses. Zo kon ze zich toch positief bezighouden terwijl ze moest rusten en herstellen van vele operaties.

Ze verdiepte zich in huidverzorging en make-up. Het was duidelijk dat ze hier iets mee wou doen in de toekomst en besloot een Instagram account op te richten namelijk Glowingskinat50 . Deze account kende snel succes. Hierdoor kon Ilse een enorme productkennis opbouwen.

Later schreef ze zich ook in voor een cursus Make-Up Artis en Hairstyling die ze met resultaat tot een goed einde bracht. Ze ontdekte dat ze echt wel een talent had om mensen op hun mooist te maken met make-up en een mooie hair-do.

Toen ze zich klaar voelde om het werken terug op te bouwen besloot ze om een traject te volgen bij Starterslabo en GTB en zo ontstond Schmink-Up. Beide organisaties helpen onder andere mensen op invaliditeit, terug ontdekken wat ze nog professioneel kunnen betekenen.

Voor de naam wou Ilse een lokale link en gebruikte Schmink wat uiteraard voor Make-Up staat. Up staat symbool in de naam voor het terug opstaan na een langdurige ziekte en hoe een professionele bezigheid je humeur kan pimpen ook al is ze miniem!

Schmink-Up wil het ontspannende van make-up accentueren! Schmink-Up is geen door de weekse make-up winkel! Je kan er terecht voor een snelle en gezonde dag make-up voor het werk of een prachtige avond make-up voor dat je naar een feestje gaat of gewoon een avondje uit voor de boeg hebt.

Schmink-Up wil leren schminken en wil vooral het ontspannende van het make-up momentje promoten! Dit kan een korte dagelijkse afspraak met jezelf worden voor dat je het beste van jezelf geeft tijdens de dag.

Schmink-Up organiseert verschillende workshops, maar biedt ook een plek waar je kan binnenspringen en de aanwezige make-up zelf kan aanbrengen tegen een kleine vergoeding. Zo hoef je zelf niet in honderden potjes te investeren als je eens iets anders wil proberen. Hiermee maakt Schmink-Up ook een tegenbeweging ten opzichte van de wegwerpcultuur!

Ga je trouwen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Ilse zorgt dat jij klaarstaat voor het ja-woord met de make-up van je dromen! Ook voor de suite zijn er formules beschikbaar!

Kortom bij Schmink-Up draait alles om jou! Kom gerust eens een kijkje nemen! Tot dan?

Van dagmake-up tot bruidsmake-up voor jou! Leer make-uppen in een leuke workshop of boek je vrijgezelle rond make-up voor de grootste lol!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo