Iris Uylenbroeck

Iris Coaching
Zou jij niet de beste versie van jezelf willen zijn? Ontdaan van negatieve ervaringen, volop in het nu en vertrouwend op de toekomst.

Ik help je met:
– Preventieve en burnout aanpak
– Stress
– Migraine en hoofdpijn
– Angsten
– Trauma
– Hoogtevrees – podiumvrees
– Zelfvertrouwen
– Moeilijke communicatie
– Familieregels en familietherapie
– Verdriet en rouw
– Voor kinderen vanaf 6 jaar: Lees- en leerproblemen, pesten en ook bovenstaande

We bekijken daarnaast samen wat je wil verbeteren of dat nu op vlak van eigenwaarde, communicatieballast van je ouderlijke nest is of hoe je naar de buitenwereld staat. Wanneer fobieën, trauma’s of andere problemen voorbijkomen dan kunnen we daar ook aan werken, zodat jij onvermijdelijk controle krijgt over je leven.

De coaching verloopt bij mij op de praktijk of online, zoals je zelf verkiest. Elke sessie duurt 50 minuten en aan het einde loop je naar buiten of sluit je af met een smile! Gegarandeerd. Vele mama’s zijn je al voorgegaan.

Met een gratis intakegesprek van 30 minuten kan je kijken of het klikt en meer vernemen over de aanpak. Daarna kan je een losse afspraak maken of instappen in het traject ‘Upgrade Even More’.

Dit traject ‘Upgrade Even More’ telt 5 sessies, waarin de verschillende problemen die jij wil aanpakken worden behandeld. Als je écht wil veranderen en de beste versie van jezelf wil worden dan is dit traject voor jou. Dit traject helpt je om verschillende problemen aan te pakken, soms voor de hand liggend, soms duiken na de sessie op.

Aan het begin van het traject leggen we elke sessie vast. Tussen elke sessie ligt een periode van 2 tot 3 weken. Aan het eind van het traject maken we een evaluatie. Kiezen voor dit traject geeft je ook duidelijkheid waar je aan toe bent, je werkt naar je doel en je hoeft niet steeds opnieuw een afspraak te maken.

Ik maak gebruik van visualisaties, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, oefeningen om je onderbewustzijn wakker te maken, Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Familietherapie en Hudson Mind Process® wat een stapje verder gaat dan EMDR.

Ik observeer non-verbaal gedrag en koppel dit terug naar jou, op die manier verbind ik je bewustzijn met je onderbewustzijn die communiceert via non-verbaal gedrag. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je je hele verhaal niet helemaal hoeft opnieuw te vertellen van A-Z. Zeker een voordeel als het gaat om pijnlijke ervaringen.

Ik knip samen met jou de link tussen je ervaring en je lichaam. Je lichaam pikt op dat er niet langer een bedreiging is en ontspant.

Zijn de veranderingen blijvend? Ja, dat is het goede nieuws en wat nóg beter is, is dat je je ook meer bewust wordt van hoe je met moeilijke situaties omgaat en hoe je daarin ook keuzes hebt. De doorgedreven no-nonsense aanpak en met een vleugje humor helpt je effectief van de grijze wolk te komen waar je van af wil. Ik geloof in je capaciteit om te veranderen zodat je je nog gelukkiger voelt.

Verdienen je kinderen niet de beste versie van jezelf?

Ben je niet zeker of deze aanpak voor jou is? Stuur me een berichtje en ik help je met plezier.

Neem zeker ook een kijkje op mijn Facebookpagina of op mijn website.

Voor de mama die nóg gelukkiger wil zijn!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo