Jasmin Smolders

Mojave lifestyle
Bij Mojave je terecht kan voor workshops rond levensstijl en natuurlijke schoonheidsverzorging. Aanvullend is er een webshop met clean beauty en wellness producten.

Mojave is een inspirerend platform met een holistische visie en levensstijl en aandacht voor clean beauty, healthy food, duurzaamheid en wellness rituelen.

Binnenkort kan je terecht op de webshop van Mojave voor natuurlijke, biologische beauty- en wellnessproducten. Het is een zorgvuldig gekozen selectie van eerlijke schoonheidsverzorging en tools die een verschil kunnen maken in je dagelijkse routine. Zonder chemicaliën, hormoonverstoorders en met respect voor de planeet. Wil je meer te weten komt over chemicaliën in cosmetica en make-up?  En ben je benieuwd hoe het anders kan met een 100% cleane en natuurlijke beauty routine? Schrijf je dan zeker in op één van onze clean beauty workshops voor persoonlijk beautyadvies.

A take on a holistic vision and lifestyle with a great appreciation for clean beauty, holistic food, self care & rituals

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo