Jerry Bosman

Jerry's Fine Foods
Jerry's Fine Foods brengt échte wereldse smaken en fusiongerechten op jouw bord! Betaalbare topkwaliteit met pit & smaak!

Antwerpse chef Jerry Bosman. Hij maakt SAUZEN EN SPECERIJMIXEN op artisanale wijze met 100% natuurlijke ingrediënten.
Daarnaast biedt hij ook heerlijke CATERING-diensten die je meenemen op avontuur in een wereld van smaken en ‘fusion’gerechten.

Eén van zijn sauzen is de KINSHASA HEAT 🔥.
Deze pikante alleskunner is ontstaan na een samenwerking met zijn vroegere sous-chef Cunga. Een smaakmaker van formaat! Erg lekker bij pasta’s, op broodjes, op pizza, als dipsaus gemengd met mayo of yoghurt, op de boterham, en veel meer… “try before you die!”

Leuk om te weten is ook dat…
>> de Kinshasa Heat Hot Sauce gebaseerd is op een oud Congolees familierecept dat zijn oorsprong vindt in de Bas-Congo regio.
>> Jerry nog 2 lekkere pikante smaakmakers op de markt brengt! De Centraal-Chinees geïnspireerde Xi’an Smoke geeft een rokerige en pittige smaak aan al je dagelijkse gerechten en Granada Sun is onmisbaar bij taco’s, vis, kip, tapas en dips.
>> deze sauzen intussen ook al smaakpapillen in Nederland en Duitsland veroveren!
>> Jerry ook sauzen en specerijmixen op maat maakt voor andere lokale ondernemers met passie voor smaak en kwaliteit.

Jerry is op zijn mist ambitieus te noemen! Zijn ultieme doel is om verschillende culturen dichter bij mekaar te brengen.

Smaak en kwaliteit gegarandeerd 🔥👌

"Ik pak mijn potje Kinshasa Heat overal mee! Als het eten niet lekker is op restaurant, ....schwatz.... beetje Kinshasa Heat erop en genieten maar."

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo