Jolanda Loos

MoMEnt
Praktijk voor Kerntalentenanalyse, Levensloop-en Loopbaanbegeleiding, Studiekeuzebegeleiding, Adem-coaching

Als gezinswetenschapper en coach heb ik altijd een grote interesse gehad in levensverhalen. Vol verwondering keek ik toe hoe mensen in deze hectische tijden al dan niet alle ballen in de lucht konden houden. Toen ik de KernTalentenmethode ontdekte begreep ik pas écht het verschil. Zij die hun sterke KernTalenten, hun energiegevers, veelvuldig kunnen inzetten en weinig hun kleine KernTalenten, hun energievreters, moeten inzetten kunnen met meer passie en flow door het leven gaan.

Ik geloof er sterk in dat je jezelf, je gezin, je werk, je relaties en omgevingsfactoren niet als aparte entiteiten kan zien, maar als een verbinding met een constante wisselwerking. In mijn begeleidingen zal ik naast oog voor jou en jouw job dan ook steeds je bredere context in beeld laten komen.
Kerntalentenanalyses zijn hierbij een grote meerwaarde. De KernTalentenmethode vormt de rode draad doorheen mijn begeleidingen. Zowel in het kader van persoonlijke ontwikkeling en relatie als bij studiekeuze- en loopbaanbegeleiding.

Als levensloop-en loopbaancoach begeleid ik jou bij het vinden van meer balans in (werk)relaties en het ontwikkelen van veerkracht bij kantelmomenten in het leven, stress, overbelasting …Zodat jij vanuit de kracht van je KernTalenten met volle goesting in het leven kan staan.
Als gecertificeerd Transformational Breath® ademcoach laat ik je kennis maken met de kracht van je adem.

Vanuit een contextuele kijk, uitgaand van jouw noden, vragen en mogelijkheden kijken we samen welk traject het beste bij jou past.

“This MoMEnt is an opportunity”!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo