Karen Minschart

Pré Lavé
Geef de kleren van je kinderen een tweede leven bij Pré Lavé! Shop jouw favoriete preloved outfit!

Ik ben Karen. Mama van Billie en Lola. Partner van Kurt.

Met Pré Lavé wil ik graag mijn liefde voor het milieu, het persoonlijk contact met elkaar en mooie kledij naar buiten brengen.

Zorg dragen voor onze planeet en zo ook voor onze kleinere mensjes die er op rond lopen, is niet altijd evident. Het online (tweedehands)aanbod is zo groot en het is vaak een hele zoektocht om daar tussen op zoek te gaan naar leuke en originele stuks. Het is dan veel gemakkelijker om snel te grijpen naar de fast fashion.

Deze stap wil ik graag kleiner en eenvoudiger maken voor jullie zodat duurzaam winkelen geen grootse opdracht meer is. Tweedehands mode is één van de meest toegankelijke manieren om je voetafdruk te verkleinen en de circulaire economie te steunen. Met elke tweedehandsaankoop bespaar je gemiddeld 1 kg afval, 3040 liter water en 22 kg CO².

Bij Pré Lavé vind je mooie en tijdloze kledij die een unieke uitstraling geeft aan elk kind. Bovendien vind je bij ons nog steeds dezelfde kwaliteit, maar aan een leukere prijs.

Heb je zelf ook te weinig tijd om al die kleren die te klein zijn te verkopen op beurzen, via facebookgroepen,… Je kan je kleren binnen brengen bij Pré Lavé. Ik kies zorgvuldig de leukste stuks uit voor onze collectie en verkoop ze voor jullie!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten bij Pré Lavé om samen ons steentje bij te dragen aan het milieu en om op zoek te gaan naar die ene leuke preloved outfit voor jullie kinderen!

'Save the planet. There's only one with chocolate.'

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo