Levente Karai

KO
Opties. Je hebt er velen, waaronder enkele goed zijn en andere super. Ondernemers maken dagelijks keuzes; doe jij dat op basis van visie, kennis en data?

Business Development / Consultancy.

Opties. Je hebt er velen, waaronder enkele goed zijn, andere super en de meeste je tijd niet waard zijn.

Als ondernemer ben je vrij om te doen wat je maar wil, maar je wordt ook niet altijd beloond voor je inzet. Om de beste opties voor jou uit te kiezen gaan we graag in detail in op je visie, doelen, ervaringen en wensen voor de toekomst. Welke partnerschappen kunnen we het best uitwerken en hoe? Welke klanten willen we in het vizier nemen? Op welke manier kunnen we dit het meest kosteffectief doen?

Deze vragen heb je ongetwijfeld al gehad als ondernemer. Wanneer je hiermee vast zit, weet dat je niet alleen bent.

 

Branding, strategie en visuele content.

Branding, strategie en business development zijn takken in ondernemerschap die erg verbonden zijn met elkaar.

Als je al weet welke klanten je wil aanspreken, is er nog altijd de “hoe”- vraag. Een van de opties, die overigens zeer populair en effectief is, is strategie in branding en content. Je zorgt dat je onderneming een plan van aanval heeft op verschillende vlakken.

Waarom?

Niet alleen voor duidelijkheid voor jezelf over waar je heengaat en hoe, maar ook voor als je bepaalde onderdelen wil uitbesteden. Elke week een mail schrijven, 5 foto’s en een video posten voor op je social media, zorgen voor posters op cruciale locaties,… en daarbij ook nog eens je core business onderhouden. Leuk, als je ook content creator en marketeer wil zijn in bijberoep. Niet zo leuk als je je wil bezighouden met wat je echt leuk vindt binnen en buiten je onderneming.

 

Eigen projecten

Zelf ontwikkel ik nu een performance supplementlijn wat vegan en ecologisch is.

We zorgen voor een masculiene energie in ons merk, om ecologisering en veganisme toegankelijker te maken voor mannen en topsporters.

Judge a man by his questions, rather than his answers.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo