Maaike Devos

Fundament
Fundament is een complementaire gezondheidspraktijk waar je terecht kan voor natuurlijke methodes die jouw zelfgenezend vermogen versterken.

PARTICULIER

Ervaar je pijn ? Klachten die maar niet weggaan ? Je zit figuurlijk, maar ook letterlijk vast ?

Fundament is een complementaire gezondheidspraktijk waar je terecht kan voor natuurlijke methodes die jouw zelfgenezend vermogen versterken.

De unieke combinatie van dieptemassage, voet- en zenuwreflexologie heeft als doel je levenskracht en vitaliteit te doen toenemen met een positief gevolg voor je gezondheidstoestand.
Bij Fundament worden klachten bevat in hun volledigheid. Fysieke verbanden zijn boeiend, maar ook emotionele en mentale processen beïnvloeden je gezondheid. In de praktijkunit is daarvoor alle rust en ruimte.

Rugklachten en je wil zélf verantwoordelijkheid opnemen ?

Wekelijks gaan in de praktijk sessies coretraining door. Coretraining is het versterken van dieperliggende rug- en buikspieren met aandacht voor lichaamsbewustzijn en ademhaling. Welkom voor een gratis proefsessie.

BEDRIJF – ORGANISATIE

Interesse in een kennismakende infosessie over voetreflexologie, opleiding in hef- en tiltechnieken, een tienwekenprogramma coretraining in uw bedrijf of een sessie op maat rond een zelf gekozen gezondheidsthema ?  Fundament ontwikkelt én brengt deze inhoud graag vol begeestering bij uw bedrijf of organisatie.

Fundament geeft graag vorm aan gezondheidsthema’s omdat concrete praktijkervaring delen in de vorm van opleidingen, infosessies met direct toepasbare inhoud nu eenmaal wérkt.

FIJNE KENNISMAKING !

Neem gerust een kijkje op www.fun-dament.be of via sociale media hieronder.  Rechtstreeks contact opnemen kan via maaike@fun-dament.be of 0486/183002.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo