Maaike Devos

Fundament
Bewegings- en gezondheidsbegeleiding

Ik geloof in de kracht van een sterke basis. Een basis waarop met een gerust gemoed verder gewerkt kan worden. Iedereen heeft kracht en gezondheid in zich. Alleen is de kwaliteit van onze fundering vaak niet goed. Als we dan bouwen op de slechte constructie waarop we steunen, ondervinden we problemen op korte of lange termijn.

Vanuit mijn passie voor sport en beweging, het mentale aspect hier rond en natuurlijke gezondheidszorg heb ik een duidelijke missie. Ik wil als klankbord, motivator, coach mensen inspireren, motiveren en begeleiden om zich een gezonde levensstijl eigen te maken.

Stabilisatietraining is voor mij de rode draad en cruciaal voorafgaand aan gelijk welke andere vorm van beweging aanvatten. Dit kan zowel preventie als revalidatie als doel hebben.

Om u nog beter te begeleiden naar een actieve en gezonde levensstijl vol vitaliteit en energie breid ik mijn kennis uit met verschillende technieken vanuit de natuurlijke gezondheidszorg. Meer info hier over vind u op www.gezondheidsbegeleiders.be.

De FUN in Fundament staat voor humor, kunnen relativeren, het mooie zien in kleine dingen, geloven in de lichtheid van het leven, elke dag nog een beetje kind kunnen zijn, openstaan voor het leven, durven genieten en vooral volledig jezelf zijn.

Dit probeer ik mee te geven in:
– wekelijkse stabilisatietrainingen
– persoonlijke bewegingsbegeleiding
– vormgeving van gezondheidsthema’s voor bedrijven, scholen, verenigingen
– workshops
– bewegingsprogramma’s in bedrijven

‘Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.’ (Jim Ryun)

Blijf op de hoogte

Starterslabo