Maarten Van der Heyden

Step Forwards
Step Forwards is een psychologische praktijk waar mensen die het mentaal moeilijk hebben begeleid kunnen worden. Er zijn zowel fysieke als online consulatieopties.

Het belang van mentale gezondheid wordt steeds meer benadrukt omdat we zien dat veel mensen het hier moeilijk mee hebben.
Ook in de gamingwereld zijn er veel mensen die zich in deze hobby terugtrekken om zo confrontatie met mentale problemen te vermijden.

Met Step Forwards wil ik mijn passie om mensen te helpen en mijn ervaring in de gamingwereld combineren.
Ik begeleid adolescenten en (jong)volwassenen die het mentaal moeilijk hebben. Dit kan gaan over een fobie, stress, een verslaving en nog veel meer. Er zijn zowel fysieke als online consultatieopties, waardoor er keuze is voor een bepaalde voorkeur.
Iedereen is welkom bij Step Forwards, maar mijn specialisatie ligt in het helpen van gamers.
Het kan gaan over een gameverslaving, maar ook over mensen met een (milde) depressie, angsten, eenzaamheid, enzovoort, die zich terugtrekken in de gamingwereld.

Als psychologisch consulent heb ik een bachelor in de toegepaste psychologie, waardoor ik mijn cliënten op een gepaste manier kan ondersteunen.
Ook blijf ik steeds bijleren door opleidingen te volgen om zo de beste dienst te kunnen aanbieden. Zo heb ik diploma’s in “Emotiemanagement” en “Klinische Psychologie”.

Wanneer het leven moeilijk is, laat me je helpen de stap vooruit te zetten, samen.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo