Marieke De Muyt

Unieke Marieke
Handgemaakte, unieke en gepersonaliseerde cadeautjes voor iedereen die graag geeft én ontvangt!

Hallo daar!

Ik stel me graag even aan jullie voor; voor je zit Marieke, en meteen ook het gezicht achter Unieke Marieke.

In 2019 kreeg ik te maken met een depressie; in deze periode heb ik heel veel (over mezelf) geleerd. Ik ontdekte dat creatief bezig zijn me deugd deed, dat ik energie kreeg om iets te creëren, evolutie te zien in een project.

Zo realiseerde ik me ook dat ik voldoening haal om cadeautjes te maken voor anderen. Zien dat iemand content is, maakt mij ook content.

Op een bepaald moment heb ik ervoor gekozen om een doel voor op te stellen, een doel om mee te nemen op mijn pad.
Ik begon na te denken, te brainstormen, uit te proberen, … Maar ik moest niet lang nadenken: unieke en handgemaakte items op de markt brengen; ja dat is wat wil doen.

Iemand die vecht tegen kanker een hart onder de riem steken, je beste vriendin die jarig is, de juf van je kind een glimlach geven, … Dat is waar het om draait bij Unieke Marieke: unieke cadeautjes waar jij blij van wordt. Of je nu zelf de ontvanger bent, of de schenker: de blijdschap die jij krijgt is voor mij het belangrijkste.

En net omdat ik ernaar wil streven om uniek te zijn, koos ik er voor om geen tientallen stuks te maken van elk artikel. Neen, ik wil beperkte oplages creëren waardoor de uniekheid wordt behouden.
Het allerleukste aan dit gegeven is, dat ik zelf mijn creativiteit kan blijven ontplooien door het maken van nieuwe artikelen, en jullie op regelmatige basis nieuwe dingen kan aanbieden.

Unieke Marieke wil datgene zijn waar jij blij van wordt. Om elke gelegenheid een stukje persoonlijker en unieker te maken; naar jouw wens.

Zit je nog met vragen, aarzel niet om me te contacteren!

Veel liefs,
Marieke

Unieke cadeautjes waar jij blij van wordt!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo