Meike Janssens

Creanaut
Creanaut is een authentieke en huiselijk plek voor gevoelige kinderen, waar ze creatief kunnen groeien in zelfvertrouwen en mildheid.

Hey!

Kunstnavigator – Creanaut – Talentspotter – K(l)ei in kunst

Creanaut, creatieve talentbegeleiding voor kinderen

 Het is mijn missie om ervaren, denken en doen met alle zintuigen centraal te plaatsen en door te geven. Waarbij ieder kind zijn eigen kleur en pad mag bewandelen

In de labo’s staat het (her)ontdekken van kunst en creativiteit centraal. Ik bied materialen, technieken en inspiratie aan, waarbinnen iedereen een unieke weg kan afleggen.

Naast kunsthistorica, cultuurwetenschapper en ontwerper van didactisch materiaal, begon ik twee jaar geleden mijn eigen creatieve reis in het medium “klei” als keramiste.

Van zoutdeeg in mijn mond steken, krijtspray kunstwerken maken op straat tot steentjes en takjes verzamelen bij elk uitje. Nieuwsgierigheid troef.

Als kunstnavigator en kindertalentenfluisteraar vind ik het essentieel om talenten te spotten bij kinderen en die als voeding terug te geven. Daarom  dat ook het talentenverhaal bij droomdenkers een belangrijke plaats  krijgt  bij Creanaut

Ik wil dan ook graag op creatieve reis met gevoelige kinderen om te leren en groeien vanuit verwondering en ontdekken.

Voor kinderen die floreren in kleine groepjes, voor de durvers of meer afwachtend, de denkers en de doeners. Kortom voor kinderen die de wereld eens met andere ogen willen bekijken.

” Er is niets leuker dan te navigeren in de (kunst)wereld en zo op ontdekking te gaan naar je authentieke zelf en je talenten. Fonkelende ogen en ‘goesting’, daar doe ik het voor.”

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo