Nathalie Vanpoucke

Beauty&Care
Medisch Schoonheidsspecialiste Podotherapie Beauty Care Professional Oncologie & Neurologie Psychosociale ondersteuning Integratieve Complementaire Zorg

Uw professionele huidverzorgingsspecialist

Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan? Of heeft u last van huidproblemen zoals acne, eczeem,… in uw gezicht?

Ik biedt behandelingen,  met mooie resultaten op het gebied van preventie en van veroudering van de huid. Binnen afzienbare tijd krijg je een zichtbaar mooiere huid. Samen met u werk ik aan een huid in topconditie: dat zie en voel je!

In de gezondheidspraktijk  bied ik behandelingen aan die specifiek op uw huid afgestemd zijn.

Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behandelingen, producten en de resultaten.

Ik verwelkom u graag!

Medisch schoonheidsspecialist dermatologie

Ik school me nog steeds bij als medisch schoonheidsspecialist dermatologie. De opleiding besteedt veel aandacht aan alle medische aspecten van de huid en aan preventie van huidkanker.  “Als medisch schoonheidsspecialiste is signaleren belangrijk, want ik zie in een heel vroeg stadium of er sprake is van huidkanker. Hoe eerder ik doorverwijs, hoe beter behandelbaar het vaak is.”

Gelaatsverzorging & Lichaamsverzorging

Manicure & Pedicure

Make-up

Massage

Podotherapie

Als voetverzorger heb ik een uitgebreid takenpakket. Ik behandel en verzorg op niet invasieve wijze huidaandoeningen zoals eelt, eeltpitten, likdoorns en kloven… Daarnaast behandel ik ook nagelaandoeningen zoals ingegroeide nagels, mycose(schimmelnagels en verdikte nagels… 

Voor professionele adviesverlening over goed en aangepast schoeisel, optimale voethygiëne en huid- en nagelverzorging kunnen je patiënten ook bij mij terecht. Verder ben ik ook een belangrijke schakel in het interdisciplinair samenwerken. In geval van medische problemen verwijs ik je door naar andere specialisten zoals huisarts, dermatoloog, orthopedist /orthopedische chirurg, orthopedisch schoentechnieker of kinesitherapeut.

Ook alle medische, paramedische en podotherapeutische aspecten van diabetes en andere voetaandoeningen komen aan bod.Je klantenbestand varieert van jong tot oud, en mobiele maar ook minder mobiele mensen. Daarom is kennis van de anatomie van de voet en het onderbeen en een basis in biomechanica zeer belangrijk. Met deze achtergrond begrijp je beter hoe problemen ter hoogte van de voet kunnen ontstaan. 

Beauty Professional Oncologie & Neurologie

Herbalanceringsmassage

Hand-, voet- en nagelverzorging

gelaatsverzorging

Make-up

Luisterend oor 

Psychosociale ondersteuning

Ik help mensen in hun zoektocht naar evenwicht”.

 “Dat betekent dat ik niet alleen zieke mensen help, maar ook zoveel mogelijk probeer aan preventie te doen. Ik probeer mijn patiënten zelfredzaam te maken door ze hun zelfrespect terug te laten vinden. Je zou ervan verschieten hoeveel makkelijker alles gaat als je in jezelf gelooft. En de basis daarvoor is een goed gesprek. Dat doet wonderen.”

Integratieve Complementaire Zorg

Integratief Aromatherapeut

Aromazorg in de Zorg

Aanraking & Massage in de Zorg

Relaxatie

Deelmassages in Palliatieve Context

Complementaire zorg vindt een steeds belangrijker plaats binnen de zorg. 

Met complementaire zorg bedoelen we die zorg die tot doel heeft de basiszorg extra aan te vullen op manieren die uit de natuur komen of gebruik maken van de natuurlijke fysiologie van de mens.

Elke mens, en vooral de zieke mens, verdient alle aandacht voor de gezondheid van lichaam en geest, een geruststellende aanraking, een fijn gesprek of samen even stil zijn. Ook een zo aangenaam mogelijke omgeving om de dag en nacht in door te brengen is belangrijk. Dit geldt voor de patiënt die kortdurend in een ziekenhuis moet worden opgenomen net zo zeer als voor de langdurig in een verzorgingstehuis verblijven de oudere en het gehandicapte kind. Je hoort er dan ook steeds meer over: patiëntgerichte zorg, belevingsgerichte zorg, zintuigactivering.

Integratieve & complementaire zorg in de zorg gaat uit van de holistische visie op ziekte en gezondheid, waarbij aandacht is voor lichaam, geest en ziel met als insteek het bieden van totale zorg – ook wel Integrative Care genoemd.

Infosessies

Rond huidverzorging en preventie.

Workshop

Huidverzorging

Make-up

Prijzen

Huidverzorging vanaf 50 euro

Huidverbetering vanaf 60 euro

Make-up 30 euro

Massage 60 euro

Medische Pedicure 26 euro

Cosmetische Pedicure 25 euro

Voetmassage 20 euro

Psychosociale ondersteuning 50 euro

Integratieve Aromatherapie 50 euro

 

 

Beauty isn't about having a pretty face. It's about having A pretty heart, and pretty soul...

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo