Petra Van Eygen

Coaching met paarden Petra Van Eygen
Jou terug in verbinding met jezelf brengen is mijn missie!

Ik hou ervan om mensen te coachen en te begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf.  Voor mij is er niets mooier dan dit te kunnen doen met paarden. Paarden zijn al van jongs af mijn passie. Zij hebben mij geholpen om mijn angsten te overwinnen en terug te vertrouwen. Ze zijn mijn gidsen op mijn pad.

Paarden zijn meesters in het spiegelen wat er in het moment in jouw lichaam gebeurt. Ze oordelen niet over je en ze stellen zich onvoorwaardelijk open. Ze leren ons het geheim van lichaamstaal en non-verbale communicatie. 

Wat is coaching met paarden?
Op een ervaringsgerichte manier naar jezelf kijken en leren over jezelf. Je leert over jouw eigen gedragspatronen, overtuigingen, gedachten, aannames en zelfs opgeslagen trauma’s. Je leert hier en nu volledig aanwezig te zijn met alles wat er is bij jezelf en je omgeving.
Er wordt gewerkt aan het in balans brengen van jouw rationele denken, jouw emoties en jouw intuïtie zodat jij je volledig bewust wordt van wie je bent, wat jouw missie is, wat jouw talenten zijn en wat jouw blokkades zijn.

Het mooie is dat een ervaring een sensatie is die verder gaat dan je hoofd alleen, het is een gevoel dat uit je lichaam naar boven komt, denk maar aan ‘het smelten van je hart’ als je een puppy of baby ziet.

Enkele thema’s waar we rond kunnen werken zijn vertrouwen/zelfvertrouwen, grenzen stellen, gevoeligheid/intuïtie, duidelijkheid/richting authenticiteit, emotioneel welzijn, eigen leiderschap,…

Je hebt geen ervaring met paarden nodig. Tijdens de coaching werken we naast het paard. Nooit erop.

Wil jij je laten gidsen door de wijsheid van de paarden?

Graag verwelkom ik je in mijn praktijk tussen de paardenweides gelegen in het rustige Oudsbergen.

Volg je hart, want dat klopt!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo