Sarah Calatabiano

Met Aandacht
Met Aandacht biedt coaching en ergotherapie voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar met een ‘vol hoofd’, ADD, ADHD en/of hooggevoeligheid.

Heb jij vaak last van een overvol hoofd? Lijkt tijd iets waar je geen vat op hebt? Misschien kosten dagdagelijkse activiteiten jou zo veel energie en heb je heel wat tijd nodig om te herstellen. Misschien is het voor jou moeilijk om alle ballen tegelijk in de lucht te houden en blijft er geen tijd over voor die dingen die er echt toe doen.

Het zou kunnen dat je vastloopt op persoonlijk vlak, in je job of in je relatie, dat je last hebt van angsten of depressieve gevoelens. Gevoelens die je niet dadelijk kan plaatsen. Misschien lijkt het soms alsof je ergens onderweg jezelf bent kwijtgeraakt. Je weet niet meer wie je bent of wat je belangrijk vindt.

Heb je het gevoel dat je hierin wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken? In een pad naar meer rust in je hoofd, meer je hart volgen en kunnen zijn wie je werkelijk bent?

Mijn naam is Sarah Calatabiano, van opleiding ben ik ergotherapeut en ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige.

Graag wil ik er zijn en het verschil maken voor mensen die last hebben van “een vol hoofd”. Personen die problemen ondervinden met aandacht, concentratie prikkelverwerking, zelfbeeld en doelgericht handelen (executieve functies zoals bv. plannen en organiseren).

De laatste jaren ben ik me meer en meer gaan verdiepen in ADD, ADHD en hooggevoeligheid. Maar op zich is het label maar een indicatie. Wij vertrekken vanuit dat wat er bij jou speelt en waar jij op botst.
Heb jij ADD, ADHD of ben je hooggevoelig? Of herken jij je in de bovenstaande omschrijving? Ben je op zoek naar een manier om meer ruimte en rust te krijgen in je hoofd?

Dan gaan wij daar Met Aandacht mee aan de slag.

Met Aandacht biedt coaching en ergotherapie voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar die last hebben van een “vol hoofd”, ADD, ADHD en/of hooggevoeligheid. Bijzondere Aandacht heb ik voor meisjes en vrouwen.

Hoe gaan we dan juist tewerk? We gaan binnen je traject, samen op zoek naar de handleiding van jouw unieke brein. We brengen in kaart wat je brein nodig heeft, maar ook wat je waarden, krachten, behoeften en uitdagingen zijn.
Kortom: wat werkt voor jou? Wat  drijft jou? Want als je hier op inzet gaat je brein veel beter “meewerken”.

Vervolgens gaan we op zoek naar strategieën voor een doelgerichter, waardevoller en kwaliteitsvoller leven. Dit kan zijn: loskomen van  bepaalde hardnekkige overtuigingen, meer zicht krijgen op je executieve functies, zoeken naar bepaalde hulpmiddelen die werken voor jou, maar ook manieren om je zenuwstelsel tot rust te brengen, zoals sport, meditatie of muziek, …. Dat wat voor jou werkt, steeds op maat van wie jij bent en wat je nodig hebt.

Op deze manier gaan we voor meer ruimte en rust in jouw hoofd,
zodat er meer tijd over blijft om écht te gaan leven in plaats van te blijven over-leven.

 

Naast coaching, heb ik nog een paar andere passies, waaronder kinder- en tieneryoga en kleur- en make-up advies. Deze activiteiten voer ik met veel plezier en liefde uit naast mijn coachings. Ook hiervoor kan je bij mij terecht.

Met Aandacht - voor jouw unieke brein

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo