Sarah Dekinder

Geniet van het leven: Lifecoach - Ervaringsdeskundige persoonlijke ontwikkeling
Wat als het leven meer is dan dat we denken? Ik bied je de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan in jezelf en je te helpen herinneren wie je in essentie bent.

Het leven zit zo in elkaar dat het ons alle kansen biedt om uit te groeien tot ons ware potentieel. We worden geboren met een vermogen van oneindige mogelijkheden, maar tijdens ons opgroeiproces verliezen we dit uit het oog omdat we leren ons aan te passen aan onze omgeving om te overleven. Alles wat we leren, bewust of onbewust, vormt ons tot wie we denken te zijn.

Wanneer je realiteit barsten begint te vertonen, te haperen of vast te lopen, meestal in combinatie met vragen als: ‘Is het dit nu? Wat ben ik hier toch aan het doen? Wie ben ik eigenlijk?’…, kan dit een uitnodiging zijn om aan de slag te gaan met jezelf en je te bevrijden van aangeleerde patronen en oude overtuigingen die je niet meer van dienst zijn.

Aan de hand van persoonlijke gesprekken, gaan we samen kijken wat jou belemmert in je dagelijks leven en kan ik je kennis, vaardigheden en inzichten aanreiken die jij nodig hebt om terug echt jezelf te kunnen zijn. Uit ervaring kan ik alleen maar zeggen dat het de moeite waard is om deze uitdagingen aan te gaan. Je leven wordt eenvoudiger, rustiger en vreugdevoller. Je kan weer oprecht genieten, het enige waar het eigenlijk echt toe doet.

Indien je meer informatie wenst, verwijs ik je graag door naar mijn website of neem vrijblijvend contact met me op.

Er is één manier van leven: Leef, op jouw manier.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo