Seok Yen Koh

Life Flower Yoga
Bij Life Flower Yoga beoefen je yoga om je flexibiliteit en kracht te vergroten, de genezende kracht in je wakker te maken en je algehele gezondheid te verbeteren.

Namaste, mijn naam is Seok Yen Koh. Ik ben van Maleisië afkomstig. Ik woon in België (Lommel) sinds 2006.

Het boeddhisme en de oosterse religies hebben mij van jongs af aan geboeid. Tijdens mijn universitaire studies in Amerika 30 jaar geleden startte mijn reis naar het verkennen van de wijsheid aangeboden door vele oude leringen als oplossingen voor het lijden van de mens op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Sindsdien is het mijn hobby en passie geworden om spirituele boeken te lezen, yoga- en meditatielessen en retraites te volgen. Ondertussen heb ik bedevaarten in India, Thailand en Myanmar gedaan.

Op het einde van 2018, heb ik besloten om mijn IT-baan te verlaten om mijn droom na te streven om intensieve yoga- en yoga therapie trainingen te volgen. Door deze intensieve trainingen te volgen wilde ik de juiste diepgaande kennis verwerven om mensen te helpen gezond en gelukkig te zijn. In 2019 voltooide ik twee Hatha Yoga lerarenopleidingen in India en een-maand intensieve yoga therapie cursus in Duitsland.

Vandaag ben ik klaar om yogalessen op sukshma vyayam (subtiele pranische oefeningen), asanas (yoga houdingen), pranayama (yogische ademing technieken) en meditatie te geven.

Yoga has a threefold impact on health. It keeps healthy people healthy, it inhibits the development of the diseases, and it aids recovery from ill health.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo