Sven Massart

Wilmasport
Contentmarketing en storytelling in de sportwereld

Sport speelt in onze samenleving een belangrijke, sociale rol.

Sport verbindt, sport motiveert, sport is gezond, sport brengt structuur, sport leert mensen samenwerken, sport helpt bij integratie of emancipatie, sport speelt bij veel ontwikkelingsprojecten een belangrijke rol.

Die rol zet ik met Wilma Sport in de verf. Veel bedrijven steunen sport en sociale sportprojecten maar pakken er niet mee uit in hun communicatie. Daar helpt Wilma Sport bij. Met korte teksten maar evengoed met lange reportages en interviews en journalistieke verhalen voor hun interne en externe communicatie. Verhalen die ik zelf maak met mijn journalistieke ervaring bij onder meer het persagentschap Belga en de krant De Tijd. Bovendien plaatst ik die verhalen ook op het eigen online platform van Wilma Sport en zet ze zo nog eens extra in de kijker.

Daarnaast brengt Wilma Sport de sport- en bedrijfswereld in contact met elkaar. Sportorganisaties zoeken vaak geld voor sociale projecten. Bedrijven zoeken projecten om te steunen en om aan hun sociale imago te werken. Wilma Sport brengt de twee werelden samen via lezingen, netwerkmomenten, seminars of korte werksportvakanties.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo