Sven Prouvost

Motivatie- en business coaching, interactieve workshops

Maak verandering makkelijker, op weg naar meer en beter.

Ik bied motivatie- en transformatie-coaching voor groepen en bedrijven, gebruikmakend van lichaamsbewustzijn en oude rituelen, zoals vuurlopen, glaslopen, pijl breken, metalen bars plooien, ademwerk, rebirthing, past life regression en meditatie/visualisatie.

Het gaat om professioneel begeleide ervaringsgerichte workshops van 2 tot 5 uur waarbij met respect voor ieder individu op een leuke en toegankelijke manier gewerkt wordt aan bewustwording/keuzes, doelen/beslissingen en engagement/resultaten.

Iedereen die graag af wil van om het even welke vorm van ‘te weinig’ (te weinig resultaten, te weinig geld (!), te weinig tijd, … tot te weinig energie, te weinig zelfvertrouwen, te weinig durf, te weinig zin, …) en iedereen die op welk gebied dan ook (relationeel, persoonlijk, professioneel, …) zichzelf graag op weg zet naar ‘beter’, is gebaat bij deze ervaringsgerichte workshops.

Over mezelf : 360° visie, creator en co-creator, sociaal bewust, verbonden, authentiek, transformatief, out-of-the-box denker en doener.
Promotor van verandering en verbinding in (groeps- en/of bedrijfs-)cultuur, mentaliteit en gedrag.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo