Sylvie Van den broeck

Sylvie Van den broeck
SEO-copywriter die luidop droomt van een eigen dierenopvangcentrum

Zit je muurvast met je websiteteksten?

Met een mooie template maak je in een mum van tijd zelf je eerste website. Maar je eigen websiteteksten schrijven? Dat is meer dan alleen foutloos schrijven. Mijn klanten vertellen me dat ze hierop blokkeren, er te veel tijd mee verliezen en er doodongelukkig van worden. Mis je diepgang in je teksten? Komt je persoonlijkheid maar niet door? Of weet je gewoon niet waar te beginnen?  Dan kan je A: doordoen tot je een baard krijgt of B: je websiteteksten laten schrijven door een copywriter met kennis van SEO.

 

Wat is SEO?

Met SEO of zoekmachineoptimalisatie zorg je ervoor dat je goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Want wat heb je aan een briljante tekst als niemand hem leest?

 

Waarom kiezen voor Copycabana?

Omdat mijn teksten nu eenmaal beter verkopen dan wat je zelf schreef. En omdat er een deel van de opbrengst naar het opvangcentrum voor wilde dieren VOC Neteland gaat. De rest spaar ik om op een dag mijn eigen dierenopvangcentrum te starten, onafhankelijk van sponsors en subsidies.

Bij Copycana kan je terecht voor:

  • SEO-websiteteksten die klanten maken
  • E-mails die gelezen willen worden
  • Persberichten die de media halen
  • Blogs waar je gewoon moét op klikken
  • SEO-optimalisaties en verbeteringen van zelfgeschreven teksten
  • Vertalingen en hertalingen, met of zonder SEO

 

Wa kost da?

Ik werk altijd met een vaste prijs per opdracht, zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Richtprijzen vind je op mijn website www.copycabana.be of pak je telefoon en bel 0495/29.27.55 voor een offerte op maat.

 

Laat je teksten voor je werken

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo