Tari Walschaers

Sentira
Sentira is een webshop met lokale, ecologische en natuurlijke zelfzorgproducten.

Ons assortiment bevat aromatherapie, bloesemremedies, wenskaarten en verzorgingsproducten. Deze producten werden uitgebreid door mezelf getest en bestudeerd om er zeker van te zijn dat ze aan onze drie pijlers (lokaal, ecologisch en natuurlijk) voldoen.

Voor de aankoop onze producten houden we het liefst lokaal en blijven we graag in ons eigen Belgenlandje, want ook hier zit ongelofelijk veel talent en ambacht. Soms steken we wel eens de grens over, maar ook dan houden we het beperkt tot onze buurlanden.

De ecologische pijler voeren we graag door in heel Sentira. Van ecologisch verantwoorde producten, tot de verpakking van de pakjes tot het vervoeren van de pakjes naar het postpunt. Bij elke stap in ons proces staan we stil bij het luik ecologie en vragen we ons af hoe we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Wij zien onze natuur graag. We willen er liefst zo lang mogelijk van blijven genieten. Daarom gaan we op zoek naar producten die geproduceerd zijn met natuurlijke grondstoffen met respect voor diezelfde natuur.

De naam Sentira komt van het Franse “sentir”, wat voelen betekent. Daarnaast zitten in de naam Sentira ook de letters van mijn voornaam verwerkt, wat mijn persoonlijke aanpak weerspiegelt. Daarnaast is de vertaling van de Franse vervoeging “elle sentira” (zij zal voelen) helemaal passend bij wat ik in de wereld wil zetten. Zo is de cirkel rond de naamgeving van mijn zaak helemaal rond!

Selfcare is sexy!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo