Tuur Van Hove

Puur na Tuur
Puur na Tuur is een lichaamsgerichte psychotherapeutische praktijk die je ondersteunt in jouw persoonlijke groei en terugkeer naar jouw essentie, jouw kern, wie je wezenlijk bent.

Ik ben Tuur Van Hove. Sommigen kennen mij onder de naam Utsav. Dit is mijn spirituele naam, komt uit het Hindi en betekent Celebration.
Ik woon met mijn man en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België.

Van jongsaf aan ben ik gefascineerd door de mens en menselijke gedragingen. Daardoor ging ik archeologie studeren, om te graven in het verleden van de mensheid. Na een ontspoorde relatie waarbij ik mezelf had weggecijferd, merkte ik op hoe belangrijk het is mijn eigen gedragingen beter te begrijpen.

Toen kwam ik in aanraking met het Aumm Instituut en ben ik in mezelf beginnen graven via innerlijk kindwerk (Primal Rebirth® therapie), familie opstellingen en traumaheling totdat ik op de bodem, bij de kern uitkwam. De hardnekkige patronen en negatieve overtuigingen die tijdens mijn kindertijd als overlevingsmechanisme ontstonden en die ik ook als volwassene – o.m. in relaties – meedroeg, kon ik zo stap voor stap transformeren.

Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Graag wil ik de inzichten die ik toen via mijn proces heb gekregen, doorgeven aan anderen. Mijn passie ligt dan ook in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie. Ik wil jou helpen (terug) thuis te komen bij en in jezelf zodat je jouw volle potentieel kan leven. Dit doe ik via individuele sessies en groepsworkshops vanuit een veilige bedding en neutrale, oordeelloze houding.

Ik ondersteun mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo