Valerie Robesyn

Let's Organize
Als Professional Organizer coach ik particulieren en professionals bij het efficiënt en duurzaam organiseren van hun spullen, papier en tijd.

Mijn doelgroep zijn enerzijds particulieren die op zoek zijn naar coaching om hun dagelijkse leven beter te organiseren, om de ballast van zich af te gooien, om een nieuwe start te maken, om zichzelf terug te vinden. Mensen die op zoek zijn naar een eenvoudiger leven met minder spullen en meer vrijheid.
Anderzijds doel ik op kleine KMO’s, vrije beroepers, éénmanszaken die op zoek zijn naar systemen om zelf efficiënter te werken zodat zij zich kunnen focussen op hun core-business, zonder hiervoor extra personeel te moeten aanwerven. Bedrijven die willen inzetten op een gezondere werkomgeving voor zichzelf en hun werknemers.

Concreet bestaat mijn aanbod uit spullenmanagement, kledij-en kastensystemen, verhuis-ondersteuning, papiermanagement, digitale orde, time- en aandachtsmanagement, emailmanagement, workflow-optimalisatie en ergonomie .

De duurzame resultaten van mijn werk als Professional Organizer zijn voor mijn klanten op vele vlakken in hun leven voelbaar:
– Orde, grip, structuur in het dagelijkse (professionele) leven
– Een goed draaiende agenda en planning
– Tijdswinst, meer tijd voor de core-business
– Meer efficiëntie, productiever ( ≠ meer werk in minder tijd!)
– Minder stress, meer energie, rust in jouw hoofd
– Betere levenskwaliteit, gelukkiger
– Verhoogde zelfredzaamheid en verhoogd zelfvertrouwen
– Minder werkdruk, slimmer leren werken, minder ziekteverzuim

Omdat ik geloof dat ruimte en overzicht in jouw huis, rust en vrijheid brengt in jouw hoofd! Omdat ik geloof dat organisatie hand in hand gaat met professionalisme, verhoogde productiviteit en arbeidsvreugde! "Get your ducks in a row"!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo