Wendy Van den Broeck

ONT-WAAK Spirituele en mystieke bewustzijnsschool
- Wegwijzer in mystieke kennis en verborgen wijsheden - - Inwijdingen in de diepe mysteries van het leven - - Gids in je persoonlijke groeiproces –

Loop jij ook al zolang rond, zoekende naar antwoorden op je levensvragen?

Waar kom ik vandaan?

           Waarom zijn we hier?

                      Waar gaan we heen?

                           Wat is de bedoeling van alles?

Voel jij ook dat er iets niet klopt in je leven en wil je verandering van binnenuit?

Vraag jij je ook af wat de diepere betekenis is van het leven?

Het antwoord ligt in de lang verborgen gehouden kennis van de vele wijsheidstradities over de hele wereld (Egyptische mythologie, hermetisme, Kabbala, gnosis, boeddhisme, shaivisme, …)

ONT-WAAK is een spirituele en mystieke bewustzijnsschool die je wil meenemen op een innerlijke reis, in de voetsporen van onze eeuwenoude voorouders. Op deze manier krijg je opnieuw inzicht in je-zelf en in de vele mysteries van het leven (inzicht in het bestaan en de werking van het universum, activatie van je innerlijk kompas, helen van je innerlijk kind, zelf schepper worden van je realiteit, …)

Ik ben Wendy en als kind wilde ik al de sluier oplichten van de zichtbare fysieke wereld, omdat ik ervan overtuigd was dat er méér in het leven is dan wat wij met onze zintuigen kunnen aanschouwen.

Heel mijn leven ben ik op zoek geweest om de vele puzzelstukken samen te leggen en het grotere geheel te begrijpen, om de drijvende kracht achter de kosmos in beeld te brengen, om de geheimen van het universum te openbaren (Heilige Geometrie, de Universele Wetten, Merkaba/activatie van je lichtlichaam, non-dualiteit, Gulden Snede, nulpuntenergie, …).    

Dit alles met voldoende aarding, dit wil zeggen, niet zweverig: spiritualiteit bekeken vanuit wetenschappelijke inzichten en onderzoek…

Altijd heb ik intuïtief geweten dat antwoorden verborgen zaten in de nalatenschap van zovele oude culturen, onder meer in de symboliek en geometrie van architectuur, kunst, mythologie, sprookjes, heilige geschriften, mystieke bouwwerken, …

De levenslessen die ik mocht ontvangen in mijn eigen ontwakingsproces hebben ertoe geleid dat ik na jarenlange studie en (zelf)onderzoek mijn medemens nu een hand wil reiken door de oprichting van een bewustzijnsschool.

Door middel van lezingen onthul ik, mysterie na mysterie, oude kennis en verborgen wijsheden, omdat ik geloof dat deze informatie de balans en de harmonie in onszelf en in de wereld kan herstellen.

In workshops begeleid ik je stap voor stap, laag na laag, om je eigen innerlijke mysterieweg te lopen: de reis van de held(in).

Je komt hierdoor elke dag dichter bij jezelf en je ervaart steeds meer innerlijke rust, zodat je meer en meer vanuit je-zelf leeft, vanuit heelheid en één-zijn-met-alles (éénheidsbewustzijn).

Via individuele begeleiding en meditaties in de ascentie-piramide (met kristallen en tachyon) ondersteun ik je in je eigen bewustwordingsproces naar een diep innerlijk weten om van daaruit je eigen nieuwe werkelijkheid te creëren.

De grote kosmische klok (Azteken, Maya, Veda’s, …) vertelt ons dat de tijd is aangebroken om een volgende sprong naar een verruimd bewustzijn te nemen: het tijdperk van ‘het Grote Ontwaken’ is begonnen!

Laat ONT-WAAK je liefdevol ondersteunen in je spirituele en mystieke ontwakingsproces…

'Zo boven, zo beneden Zo binnen, zo buiten Zo het universum, zo de ziel' - Hermes Trismegistus -

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo