Wouter Schoutteten

Het Graafschap
Handgetekende visuals, huisstijlbeelden en begeleider van tekenworkshops

Hallo, Ik ben Wouter. Ik studeerde en werkte voorheen als grafisch ontwerper en als illustrator. Met Het Graafschap maak ik tekeningen voor je huisstijl en campagnes, XL-visuals voor je evenement en ik begeleid tekenworkshops.

Waarom teken ik? 
Enerzijds omdat het fascinerend is om je tekening te zien groeien van schets tot eindresultaat. Ik teken al zolang ik me kan herinneren. Jezelf steeds opnieuw kunnen uitvinden en nieuwe technieken onder de knie krijgen – er is niks leukers!
Anderzijds omdat ik weet dat tekeningen hun nut hebben in bedrijven en organisaties, groot en klein. Ze zijn aan te passen naar wens en kunnen gebruikt worden voor allerlei thema’s. Ze zijn persoonlijk, opvallend en hebben een unieke uitstraling.

Voor wie?
Een tekening is een smaakvol alternatief voor een dure fotoshoot of een foto geplukt van internet. Ooit al eens een folder of advertentie willen maken maar ervan afgezien omdat je maar een paar onscherpe foto’s vanop je GSM had? De tekeningen van Het Graafschap zijn een ideale manier om je folders, advertentie, website en social media te laten opvallen met sterke beelden. 

Mijn tekeningen maak ik volledig met de hand maar mijn eindresultaat is steeds digitaal, ‘pixel-perfect’ en drukklaar. Als grafisch ontwerper verzorg ik ook, wanneer nodig, de grafische uitwerking van het project. Bekijk hier hoe een tekening tot stand komt.

Het Graafschap geeft ook kleur aan je evenement of interieur. Mijn tekeningen zijn een tijdelijke of permanente blikvanger die ik maak via live tekenen, getekende animaties en projecties.

Meer dan een afgewerkte portfolio
Minstens zo belangrijk als het eindresultaat is het proces dat eraan vooraf gaat. Een boeiend en zo ontspannend proces! je wordt uitgedaagd om je creatieve zelf te bevrijden en te ontplooien. Ik verzorg workshops waarbij het proces belangrijker is dan een afgewerkte prent. Zo help ik je om het plezier van tekenen (terug) te ontdekken.

Meer weten?
Neem een kijkje naar mijn werk via mijn website of via mijn sociale media hieronder. Je kan me bereiken via wouter@hetgraafschap.be of via
0491 89 25 81

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo