Yana Vanderhoofd

KO
Coaching vanuit verbinding, coaching vanuit het hart. Zodat jij kan stralen en de wereld mooier maakt op jouw eigen manier.

Coachen vanuit verbinding, dat is waar ik voor ga.

Ik geloof erin dat iedereen de oplossing in zichzelf heeft. Soms hebben we gewoon iemand nodig om aan deze oplossing te geraken. Zelf heb ik ondervonden dat een coach hierbij een enorme hulp kan zijn. Iemand die vanuit het hart luistert en vragen stelt.

Dat is de reden dat ik ervoor ga om te werken als coach voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Onze jonge jaren zijn de jaren die zoveel invloed op ons kunnen hebben, op de persoon die we zijn en worden. Het is mijn utopie om te leven in een wereld waarin iedereen het gevoel heeft gewoon hun stralende zelf te kunnen zijn, vanuit het volste vertrouwen in wie ze zijn. De wereld zou er zo anders uitzien, met zoveel meer liefde… toch? Het is misschien een ideaal beeld, maar het is er een waar ik graag aan bijdraag door middel van coaching vanuit het hart.

Wil je graag meer zelfvertrouwen voor jezelf of jouw kind, minder stress, het durven innemen van ruimte, kunnen omgaan met hoogsensitiviteit zodat jullie je stralende zelf zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen bewandelen we het pad waarin jouw innerlijke kracht of dat van je kind meer en meer naar buiten komt.

 

 

 

Coachings vanuit het hart

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo