PIETERJAN ROBIJN

Pieterjan Robijn is, samen met Cindy Steppé, het aanspreekpunt, begeleider & vertrouwenspersoon voor alle klanten van Starterslabo West-Vlaanderen. 

Hij is maatschappelijk assistent en master in de politieke wetenschappen. Hij is van vele markten thuis:  als coöperant was hij actief in Zuid-Afrikaanse sloppenwijken, daarna werkte hij voor het departement onderwijs van de Vlaamse overheid. Sinds 2006 vertoeft hij tussen (sociale) ondernemers, geeft hij hen ondersteuning en bouwt off- en online netwerken uit. Hij werkte als projectontwikkelaar bij Levanto (Antwerpen) en als communication manager bij de koepelorganisatie Vosec (nu: in-C) in Brussel. Als deskundige sociale economie heeft hij zicht op de sector zelf, de ondersteuningsstructuren en de beleidsevoluties.

Het koppelen van economische en sociale uitdagingen is steeds zijn doelstelling, zowel professioneel als privé. Hij streeft naar een optimale coöperatie en stimuleert cocreatie waar mogelijk. Hij is een geboren & getogen netwerker, af en toe vind je hem ook terug in aula’s waar hij duurzaam ondernemen stimuleert bij studenten.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo