Wali Sediqi

Wali is een motiverende coach en een bron van energie voor nieuwkomers en mensen met een migratieachtergrond die hun eigen ondernemersdroom willen realiseren en tegelijkertijd een meerwaarde willen zijn voor de Belgische samenleving en economie.

Inmiddels heeft deze ondernemerscoach verschillende mensen met meer dan 50 diverse nationaliteiten geholpen en geadviseerd bij het opstart van hun onderneming.

Hiernaast is Wali ook een motiverende keynotespreker, freelance ondernemer en geboren netwerker.

Hiervoor heeft Wali 6 jaar gewerkt voor agentschap Toerisme Vlaanderen voor afdelingen Kennisbeheer, Marketing office en voor dienst sociaal toerisme, Iedereen Verdiend Vakantie en hij heeft ook zijn diploma sportbegeleiding en KMO administratie behaald.

Wali is van Afghaanse afkomst en naar eigen zeggen heeft hij zijn succes te danken aan zijn Aziatische ‘mindset’ en zijn succesvolle sportcarrière. Deze uitgesproken sportmentaliteit stelt hem in staat tot het maken van briljante ideeën.

Moeilijke zaken simpel en motiverend kunnen toelichten en drempels te verlagen en beleving van ondernemerschap waar te maken voor de kandidaten is waar deze coach ernaar streeft.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo