Graag nog een duwtje in de rug na je opstart?

JOIN UPSTART!

Wat na de sprong?

Daar ga je dan! Vol goede moed waagde je de sprong richting ondernemerschap. Tijdens START!, Labo of Jumpstart werd je aangemoedigd door je coach én de groep. “You can do this!” Je kon bij hen terecht met vragen, bedenkingen, kreeg feedback en advies op maat. Maar wat nu? Alleen verder navigeren in een wereld waarin…

 • Externe coaching nooit écht neutraal aanvoelt.
  “Welk duur programma gaan ze me nu weeral proberen aansmeren?”
 • Je vaak niet het achterste van je tong kan laten zien.
  “Ik kan me toch niet zwak opstellen als ik klanten wil?”
 • Er niet langer één heldere hulplijn is.
  Pffff…aan wie kan ik dat nu het beste vragen?”
 • Meer visibiliteit voor je zaak niet evident is.
  “Alé, dat was net zo’n belangrijke social media post!
  Hoe hier nog meer views op krijgen?”

Dat kan toch anders!
Vandaar dat Starterslabo open breekt met…
Upstart!

Als Upstarter kan je…

 

 

JE NAAMSBEKENDHEID
VERHOGEN

Hoe méér mensen je zaak kennen, hoe meer klanten er binnen stromen!
Maar hoe je visibiliteit verhogen?

We zetten je als Upstarter dubbel en dik in the picture door…jouw verhaal te delen op onze sociale media kanalen, onze website én Upstart nieuwsbrief. Als kers op de taart kom je als Upstart-lid ook in aanmerking om zelf een co-lab te geven. Zo zetten we je expertise verder op de kaart, waardoor je al snel naam en faam verwerft.

een neutraal duwtje
in de rug krijgen

Je krijgt toegang tot online én offline co-labs in alle provincies, waardoor je continue bijscholing gegarandeerd is!

Toch nood aan extra één-op-één support?
Dan kan je gerust een digi gesprek aanvragen (aan een aantrekkelijk tarief) bij tal van Starterslabo-coaches. Kies voor je vertrouwde coach of ga voor een coaching bij iemand die je nog niet kent, maar wel nét gespecialiseerd is in wat jij nu nodig hebt…

Veilig babbelen over de ups en downs van het ondernemerschap

Elk kwartaal gaat er een digitaal event door, énkel voor deze alumni groep. Hierbij focussen we niet alleen op netwerken, maar stimuleren we eerlijke, open babbels over praktische onzekerheden na een opstart…

 Hoe weet je nu eigenlijk of je boekhouder het goed doet? Hoe beslis je om je prijzen al dan niet op te trekken? Een samenwerking aan te gaan of net te verbreken? Hoe een salesdip overwinnen?

Samen tackelen we topics waar er geen ‘one-size-fits-all’ antwoord rond bestaat!

Zin om hieraan mee te doen?

Meld je aan op onze wachtlijst!

Op dit moment zijn we achter de schermen druk in de weer met de design van het Upstart-programma. Lijkt dit wel iets voor jou? Zet je dan snel op onze wachtlijst! Zo blijf je op de hoogte van de launch!

 

Ik meld me vrijblijvend aan!

Oh ja…wist je dat we van start gaan met een gratis pilootgroep voor de eerste mensen die zich hierop aanmelden? Nog een extra reden om je snel even te registreren op deze wachtlijst. 😉 Go for it!

Nu al wat vragen? Misschien vind je het antwoord wel hier!

Je betaalt 150 euro, excl. BTW voor 1 jaar toegang tot deze community. Hierin zit een onbeperkt aantal updates/vragen die je kan stellen via onze Upstart nieuwsbrief, het delen van je verhaal op onze social media/website, toegang tot interprovinciale co-labs én 4 digitale alumni events vervat.

Voor korte vragen kan je steeds een oproep doen naar de community via onze Upstart nieuwsbrief. Toch een langer gesprek nodig met een coach? Dan kan je aan een tarief van 80 euro/uur, excl. BTW een aanvullend coachinggesprek aanvragen bij één van onze 24 Starterslabo coaches naar keuze. Graag een coaching zonder dat je lid bent van deze Upstart community? Ook dat kan, maar hiervoor betaal je dan 110 euro/uur excl. BTW.

We mikken op de launch van de Upstart-pilootgroep in september 2024. De mensen die als eerste zich aanmelden op de wachtlijst, krijgen hier gratis toegang toe. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan zeker nu al aan!

Ja hoor! We staan zeker ook open voor mensen die geen pre-starter traject bij ons gevolgd hebben. Indien je dus zelfstandig bent in hoofd- of bijberoep, kan je je hier vrij op inschrijven.

Alle Faq's

 

 

 

Niet gevonden wat je zocht ?

Mail naar: upstart@starterslabo.be of bel startersadviseur Anneleen op het nr. 0478/58.09.14

Blijf op de hoogte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo