Upstart

 

Logo Upstart

Starterslabo Oost-Vlaanderen presenteert: UPSTART!

Ben je net opgestart met je eigen onderneming?

Ben je op zoek naar extra ondersteuning en een laagdrempelig netwerk?

Bij Starterslabo Oost-Vlaanderen bieden we individuele coaching en collectieve workshops aan voor de net opgestarte ondernemer. 

Individuele sessies kunnen over allerlei verschillende thema’s gaan! Heb je een klankbord nodig, financieel advies of ondersteuning bij je marketingplan?

Dan kan je bij ons terecht! Klik hier om je gesprek in te plannen.

Eerder geïnteresseerd in onze interactieve workshop, het huidig aanbod kan je hieronder terugvinden.

DONDERDAG 28/09/2023 (9u30 – 12u30)

WORKSHOP: CONTENT MET JE CONTENT

KIMBERLY NUYTTENS  (Fownd)

Je kent het wel, ‘wat verzin ik nu weer voor mijn social media kanalen?’
Je hebt misschien het gevoel altijd achter de feiten aan te hollen. ‘Shit moederdag vergeten!’

Content creatie geeft je misschien stress en het brengt precies niks op. ‘ik steek daar zoveel tijd in en ik verkoop niks meer’

In deze workshop staan we stil bij de content marketingcyclus. We gaan samen ontdekken waaruit goede content moet bestaan en aan welke voorwaarden deze moet voldoen om te kunnen scoren. Je krijgt ook een eerste oefening. En na de workshop ga je naar huis met een duidelijke checklist die je kan gebruiken als je content gaat creëren die bijdraagt aan het succes van je onderneming.

Prijs: 80€ excl. btw / Locatie: Bedrijvencentrum de Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.

Inschrijven kan hier

  DINSDAG 24/10/2023 (13u30-16u30)

WORKSHOP: FUTUREPROOF ONDERNEMEN MET EEN GOED MARKTONDERZOEK

ANN POLEUNIS (letsgetinspired)

Een introductie in het verzamelen van bruikbare marktkennis.
Wat mag je verwachten? Een workshop waar je in een drie-tal uurtjes leert hoe een marktonderzoek te houden, waar bruikbare informatie uit komt. Aan de hand van een werkboek zet ondernemersbegeleider Ann Poleunis van Let’s Get Inspired je op weg om een eigen marktonderzoek af te nemen.

Je leert hoe je je eigen noden koppelt aan de noden van je klanten.Naast een aantal begrippen rond marktonderzoek, leer je hoe je in 8 stappen een goed marktonderzoek opzet. We sluiten de workshop af met een korte praktijkoefening, waar je de punten die je in de workshop geleerd hebt, in praktijk kan omzetten.

Voor deze workshop betaal je €80 excl. btw. / Locatie: Bedrijvencentrum de Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.

Inschrijven kan hier

 

maandag 20/11/2023 (9u30 – 12u)

WORKSHOP: STERKER IN JE SCHOENEN ALS ONDERNEMER

ANNA SANTENS  (Lichter Leven)

Als startende ondernemer is je goed voelen en voldoende energie hebben essentieel voor succes. Om je business (en dus jezelf) te optimaliseren, is het belangrijk om je balans & bewustwording te cultiveren.

Tijdens deze interactieve workshop creëren we een kader om je welzijn (fysisch & mentaal) in kaart te brengen & op peil te houden, om zo je doelen te bereiken. Van alle relaties die een ondernemer in zijn leven kan onderhouden, is de belangrijkste die met zichzelf – het is dus de moeite waard om de tijd te nemen voor jezelf. Want alleen zo kan je als ondernemer stevig in je schoenen staan om alle uitdagingen aan te gaan!

Als je eenmaal een beter inzicht hebt in jezelf, is het gemakkelijker om de juiste keuzes te maken en je welzijn en energie te vergroten, wat kan leiden tot meer succes als ondernemer

Prijs: 80€ excl. btw / Locatie: Bedrijvencentrum de Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.

Inschrijven kan hier

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo